22ο Φεστιβάλ Μπριτζ

Festival Britz paidia omadikiΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 22ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος που διοργάνωσε (24-27/3) στο παραλιακό ξενοδοχείο Horizon Blu ο τοπικός ΟΑΜΚ, με τη στήριξη της Ομοσπονδίας. Ξεχωριστό γεγονός αποτέλεσε η διεξαγωγή αναπτυξιακής ημερίδας για παιδιά και εφήβους, η οποία γνώρισε σημαντική ανταπόκριση, με 16, συνολικά, συμμετοχές και από καλαματιανής πλευράς τους Βυθούλκα Δημήτρη, Κακούνη Περικλή, Κορομηλά Κυριακή, Μάλλωση Ναταλία, Μάλωσση Λυδία, Παπανικολάου Έκτωρ-Πάρη, Παπανικολάου Ντύλαν, Σπαρτιάνου Βασιλική-Μαρία, Τσιλίκο Νίκο, ενώ οι Μάλλωσης Αιμιλιανός και Σούμπλης Μιχάλης ανέβασαν τον πήχη αγωνιζόμενοι στην κατηγορία 1-6.
Η αυλαία της σημαντικής διπλής διοργάνωσης του ΟΑΜΚ που έφερε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα μέλη της εθνικής ομάδας, πρωταθλητές και τον ίδιο τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ, Αλέκο Αθανασιάδη, έπεσε το απόγευμα της Κυριακής με τις απονομές, με τον καλαματιανό Όμιλο να εξασφαλίζει σημαντικό μερίδιο των τροπαίων.
Αναλυτικότερα:

Αγώνες ζευγών όπεν (60 συμμετοχές)
1οι Αθανασιάδης-Ζώτος, 2οι Συμεώνογλου-Λαγγουράνης, 3οι Δοξιάδης-Μπανίκας
Την καλύτερη εμφάνιση από καλαματιανής πλευράς πραγματοποίησε ο Δ. Θωμόπουλος που με συμπαίκτη τον Κ. Ανθόπουλο βρέθηκε στην 5η θέση, ενώ οι Αθανασόπουλος/Δογάνης, ήταν το καλύτερο σε βαθμολογία ζεύγος του ΟΑΜΚ και κατετάγη στην 21η θέση.
Αγώνα ζευγών κατηγορίας 1-9 (21 συμμετοχές)
Απόλυτη κυριαρχία του ΟΑΜ Καλαμάτας στη συγκεκριμένη κατηγορία, που κέρδισε και τις τρεις πρώτες θέσεις με τους Δ. Δογάνη-Κ. Κωνσταντόπουλο, Η. Σπαρτιάνο-Β. Φιλοπούλου, Δ. Λεάκο-Γ. Ψυχίδη
Ζευγών κατηγορίας 1-6
Νικητές αναδείχθηκαν οι Δ. Πολύκαρπος-Κ. Παπαβασιλείου, ενώ ακολούθησαν στην 2η θέση και την 3η θέση οι Λ. Ανδρούτσος-Π. Ιακωβόπουλος, Δ. Κορομηλάς-Αρ. Κορομηλάς του καλαματιανού Ομίλου.
Διάκριση και στις ομάδες όπεν για τον ΟΑΜΚ, με τους Φασουλή-Οικονόμου-Αλεξανδρόπουλο-Θωμόπουλο να κερδίζουν την 3η θέση.
Τέλος, νικήτρια ομάδα στην κατηγορία 1-9 αναδείχθηκε η καλαματιανή 4άδα των Η. Σπαρτιάνου-Β. Φιλόπουλου-Δ. Δογάνη-Κ. Κωνσταντόπουλου. – See more at: http://www.tharrosnews.gr/news/content/%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-22%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B6#sthash.UadofYO7.dpuf

You may also like...