21η Ιουνίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2014.

Η Ημέρα της Μουσικής ξεκίνησε στο Παρίσι το 1982. Σήμερα έφτασε να είναι ένας πραγματικός θεσμός, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πολιτιστικό γεγονός που διεξάγεται κάθε 21η Ιουνίου σε περισσότερες από 22 χώρες.
Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί κατακλύζουν δημοτικούς χώρους, πλατείες, δρόμους, σταθμούς και πάρκα παρουσιάζοντας στο κοινό τις μουσικές τους ανησυχίες.
Δίνεται, έτσι, η ευκαιρία για μία ευρωπαϊκή πολιτιστική γιορτή που συμβάλλει ώστε να αναπτυχθούν πολιτιστικές ανταλλαγές και συνεργασίες ανάμεσα σε νέους και καθιερωμένους καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής γιορτάζουν την ημέρα της μουσικής και προσκαλούν όλους τους πολίτες να συμμετέχουν εθελοντικά, είτε στα οργανωμένα σημεία όπου θα υπάρχουν στημένες σκηνές είτε να προτείνουν τις δικές τους δράσεις.
Δηλώστε συμμετοχή και κάντε την πρόταση σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρείτε στα γραφεία της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. (Κούλογλου 14 – Τηλ: 25310 31022), στα γραφεία του Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (Ν. Τσανακλή 15 – Τηλ: 25310 33155) ή στο email: giortimousikis@gmail.com μέχρι τις 5 Ιουνίου. Πληροφορίες και στο Facebook: Γιορτή Μουσικής Κομοτηνής.
…δεν χρειάζεται να ξέρεις για να το κάνεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το νιώθεις.

You may also like...