2ο Street Art Festival Patras │ArtWalk

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMusic supports Art Η μουσική “υποστηρίζει” τα εικαστικά. Η Art in Progress σας προσκαλεί σε συναρπαστικά μουσικά events για την οικονομική ενίσχυση του 2ου Street Art Festival Patras │ArtWalk 2. Η Πάτρα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της για δεύτερη χρονιά σε ένα φιλόδοξο Street Art Festival, το ArtWalk 2. Μία από τις βασικές θεματικές του φεστιβάλ είναι η τέχνη του graffiti. Σκοπός μας είναι: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα να δημιουργηθούν μέσα σε μία εβδομάδα περισσότερα από 10 murals σε μία πόλη! Εμπνευσμένοι από τη δυναμική του γκράφιτι και την αναπάντεχη ανταπόκριση των συμπολιτών μας για την διάθεση τοίχων, αναμένουμε στην Πάτρα το πρότζεκτ Paradox Mural Festival. Στα πλαίσια του ArtWalk 2 Street artist, εικαστικοί, videoartist, γραφίστες, αρχιτέκτονες, ιστορικοί Τέχνης, ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και όλοι οι πολίτες της Πάτρας θα συμμετέχουν σε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στη χώρα μας, με ανοιχτές συζητήσεις, κριτική, ενημέρωση, workshops και ντοκιμαντέρ για την ελευθερία της έκφρασης στην Ελλάδα. Η Art in Progress πιστή στην κοινωνία των πολιτών, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες,  προσδοκά να συντηρήσει το όραμά της. Διοργανώνουμε σε εθελοντική βάση πρωτοποριακά εικαστικά φεστιβάλ που αποτελούν μια μοναδική πρόταση στην Πάτρα σε σχέση με τη σύγχρονη ελληνική και διεθνή τέχνη.  Στην Art in Progress προσπαθούμε να μην κάνουμε καμία έκπτωση στο μέγεθος του project που προέκυψε με την δική σας συμμετοχή. Έτσι λοιπόν, διοργανώνουμε 1 μοναδικό μουσικό event με την εθελοντική προσφορά μουσικών, DJs και χώρων ψυχαγωγίας για την οικονομική ενίσχυση του ArtWalk 2.
Σας περιμένουμε την Κυριακή 17 Απριλίου στη ΓΙΑΦΚΑ παρέα με όμορφες μουσικές επιλογές από DJs που στηρίζουν το έργο της Art In Progress: Βαγγέλης, Λάμπρος Ανέστιος, Μαρτίνα Σεργίου, MIMHΣ ΠΛEΣΣAΣ, Νίκος Αποστολόπουλος, Νίκος Κόκορης, ΣΩTHPHΣ ΣTYΛIANOΣ, TAΣOΣ ΣTAYPOΠOYΛOΣ, TIMΩN KAPΔAMAΣ, ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Ώρα έναρξης: 22:00.

Είσοδος: 10€ με ποτό.

* Η Art in Progress είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με αντικείμενο τον πολιτισμό και δραστηριοποιείται στη Πάτρα. Επικεντρώνεται στη διοργάνωση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων και διοργανώνει το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας │RE-culture και το Street Art Festival Patras│ArtWalk.

Η δράση της στηρίζεται από την κοινωνία των πολιτών και την εθελοντική συνεισφορά από ενεργούς φιλότεχνους πολίτες.

Επικοινωνία

www.artinprogress.eu

info@artinprogress.eu

https://www.facebook.com/events/1320063801353331/

You may also like...