2ο ATHENS COFFEE FESTIVAL στην Τεχνόπολη

Το τριήμερο 30/9 – 2/10/2017 το 2ο ATHENS COFFEE FESTIVAL!
Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, θα φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά τη μεγάλη γιορτή του καφέ που ήδη κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση και καθιερώθηκε ως θεσμός στην εγχώρια αγορά!
Λαμβάνοντας υπόψη τα συμπεράσματα της φετινής -παρθενικής- διοργάνωσης και τις ανάγκες της αγοράς, το 2ο ATHENS COFFEE FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.
Σύμφωνα με την ποιοτική έρευνα που πραγματοποίησε η οργανώτρια εταιρεία, FORUM A.E., μεταξύ των εκθετών, η συγκεκριμένη ημερομηνία εξυπηρετεί ιδανικά την εμπορική στρατηγική τους, καθώς συμπίπτει με την έναρξη της χειμερινής σεζόν στην αγορά της καφεστίασης. Επιπλέον, καθώς η 1η Οκτωβρίου αναγνωρίζεται ως Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, προσφέρεται για τη διεξαγωγή ποικίλων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Το 2ο ATHENS COFFEE FESTIVAL θα αναπτυχθεί τόσο στους στεγασμένους όσο και στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους εκθέτες και θα υποδεχθεί πάνω από 40.000 επισκέπτες! Μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την τόνωση της προσέλευσης των επαγγελματιών του καφέ κυρίως από την Αττική και τους όμορους νομούς. Το φεστιβάλ, όμως, θα είναι ανοικτό και για τους λάτρεις του καφέ, τους home barista και το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

 

You may also like...