2ο Alexandroupolis Latin Maniacs Festival

Το 2nd Alexandroupolis LatinManiacs Festival   είναι ένα τριήμερο γεμάτο workshops,parties,shows και φυσικά διαγωνισμό salsa και pool party για όλους εσάς που ο χορός είναι τρόπος ζωής.Συμμετέχουν σπουδαίοι χορευτές από την Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό ενώ οι καλύτεροι dj’s θα δώσουν ξεχωριστό τόνο σε όλα τα party του festival.

Σε τρεις διαμορφωμένες αίθουσες του ξενοδοχείου ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΑΣ, 4χλμ. από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης σε μία πανέμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία, θα πραγματοποιηθούν 30 ώρες μαθημάτων για όλα τα επίπεδα (αρχαρίων,μεσαίων,προχωρημένων). Salsa, Bachata, Kizomba, Tango Argentino, Afrorumba, Cha-cha-cha, Reggaeton, Ballroom Dance και πολλοί άλλοι χοροί θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας και μαζί με τα party καθώς και τα shows σας υπόσχονται ένα εκπληκτικό τριήμερο γεμάτο καλή διάθεση και χορό μέχρι τα χαράματα.

Οι Latin Maniacs παρέα με κορυφαίους χορευτές και dj’s ετοιμάζουν ένα ξέφρενο τριήμερο γεμάτο shows,parties και μαθήματα για όλους όσους αγαπάνε τον χορό.    Στη διάθεσή σας θα είναι 3 μεγάλες συνεδριακές αίθουσες όπου θα διεξαχθούν τα μαθήματα,μία μεγάλη σάλα για τα party και φυσικά η πισίνα όπου θα κλείσουμε το event με ένα τρελό pool party. Τα μαθήματα θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή και περιλαμβάνουν συνολικά 30 ώρες για όλα τα επίπεδα (10ω αρχαρίων,10ω μεσαίων,10ω προχωρημένων). Salsa on 1, Salsa on2 , Salsa Cubana ,Salsa Colombiana , Bachata , Reggaeton , Afrocubana Rumba , Kizomba , Cha – cha – cha , Flamenco και Tango Argentino θα είναι κάποιοι από τους χορούς που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ στη μεγάλη σάλα του THRAKI PALACE θα πραγματοποιηθούν τα parties καθώς και τα shows των καθηγητών.Στον ίδιο χώρο την Κυριακή το μεσημέρι διοργανώνουμε τον μεγάλο διαγωνισμό salsa για τους μαθητές που θα συμμετέχουν στο 2nd LatinManiacs Festival.

Αναλυτικές λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας www.latinmaniacs.gr

You may also like...