2ο Φοιτητικό Φεστιβάλ Αλληλεγγύης Λήμνου

12283273_936719673073565_1834169763_n (1)Ο Φοιτητικός Σύλλογος Λήμνου «Επιστήμονες Τροφίμων-Διατροφής» ανακοίνωσε σήμερα την πραγματοποίηση για 2η συνεχόμενη χρονιά του Φοιτητικού Φεστιβάλ Αλληλεγγύης Λήμνου. Όπως και πέρυσι, στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν, οι γνωστές πια Φοιτητικές Ομάδες Θεάτρου, Χορού και Μουσικής.
Επίσης, η Ομάδα Εθελοντισμού θα ετοιμάσει ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όσο για την Ομάδα Μαγειρικής του Φοιτητικού Συλλόγου, αυτή θα ετοιμάσει χριστουγεννιάτικα γλυκά και όχι μόνο για το φινάλε της εκδήλωσης.
Το φεστιβάλ όμως πέρα από το θέαμα και τις γεύσεις έχει ως στόχο σημαντικότερο τη συλλογή ενδυμάτων, φαρμάκων και τροφίμων τα οποία και θα μοιραστούν σε άπορους συνανθρώπους μας.
«Ένα παλιό ρούχο που δεν φοράτε πια, μια κουβέρτα, ένα πακέτο μακαρόνια μπορεί για εμάς να μην είναι κάτι σημαντικό αλλά για κάποιους συνανθρώπους μας είναι ένα κομμάτι ευτυχίας, είναι ζωή
Μέσα στο χάος και το σκοταδισμό των ημερών μας, στην Ελλάδα της διαρκούς κρίσης και την Ευρώπη του τρόμου ας παραμείνουμε δυνατοί, ας παραμείνουμε άνθρωποι.
Βοηθήστε μας να προσφέρουμε και φέτος ανιδιοτελώς χαμόγελα γύρω μας γιατί όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει ελπίδα!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του για τη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ, ο Φοιτητικός Σύλλογος Λήμνου.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, στις 18.30 το απόγευμα στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα
Γενική Είσοδος 3ευρώ (όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς)
Χορηγοί: Oxyzen Gym, Karagiozis Café Bar
Διοργάνωση: Φοιτητικός Σύλλογος Λήμνου «Επιστήμονες Τροφίμων-Διατροφής»

 

You may also like...