2ο Φεστιβάλ bio-mechanical

Ακρόαση ηθοποιών πραγματοποιεί το Θέατρο Χαλκίδας, στις 28 Ιανουαρίου, στις 12μμ, στη Χαλκίδα, στο θέατρο Παπαδημητρίου.
Το Θέατρο Χαλκίδας θα ανεβάσει το καλοκαίρι την παράσταση “Ελένη” του Ευριπίδη, στο πλαίσιο του 2ου φεστιβάλ bio-mechanical, που θα διοργανώσει από τις 1 έως τις 31 Ιουλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μέρος στην ακρόαση θα εξεταστούν σε κείμενο και τραγούδι επιλογής τους.Σημειώνεται ότι πρόεδρος του Δ.Σ. του Θεάτρου Χαλκίδας είναι η Ειρήνη Καράβα, και γεν. γραμματέας η Άννα Οταπασίδου.
Η θεματικός τίτλος του 2ου bio-Mechanical festival είναι “Είδωλα”, και σηματοδοτεί τα κάθε μορφής υποκατάστατα, αντίγραφα, προβολές, αντανακλάσεις, εικονικές αναπαραστάσεις, απάτες και αυταπάτες που παράγονται από την πολυπλοκότητα της σημερινής πραγματικότητας και έχουν κατακλύσει τη ζωή μας, δυσκολεύοντας την ουσιαστική επικοινωνία των ανθρώπων.
Το Θέατρο Χαλκίδας προσκαλεί ακόμη φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες ή καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 2ο φεστιβάλ bio-mechanical με δρώμενα, θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις, προβολές, ή άλλους τρόπους, να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 28 Φεβρουαρίου.
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22210 24826, xalkidatheatro@gmail.com και στις ηλεκτρονικές σελίδες
1. www.bm-festival.com
2. www.bm-festival.com/wp-content/uploads/2018/01/aitisi-symmetoxis-eleni.pdf
3. www.bm-festival.com/wp-content/uploads/2017/12/Αίτηση-Συμμετοχής.pdf, facebook ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

You may also like...