«2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας»

αρχείο λήψηςΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ» σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Πλέγμα, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα για να συμμετάσχουν στο «2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας» που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα της Χίου 7 και 8 Σεπτέμβρη 2016.
Εκτός από τις παραστάσεις το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει εκδρομές με ξεναγήσεις, σεμινάρια τοπικών χορών, μπάνια και χαλάρωση στις δαντελωτές παραλίες και ολοήμερα και ολονύχτια γλέντια.
H διαμονή θα πραγματοποιηθεί στους παραθαλάσσιους οικισμούς “Βροντάδος” και “Καρφάς” ενώ το πρόγραμμα εκτός των άλλων περιλαμβάνει και εκδρομές στη πανέμορφη Νότια και Βόρεια Χίο.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να γνωρίσουν από κοντά το νησί των αντιθέσεων, την άγρια φύση της Βόρειας Χίου και την κοσμοπολίτικη νότια πλευρά του νησιού, το νησί του δακρυσμένου δέντρου της μαστίχας, μοναδικό σε όλο τον κόσμο, το νησί με τους πανέμορφους οικισμούς.
Τα χορευτικά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να έρθουν στη Χίο ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά και της Καβάλας και των ενδιάμεσων νησιών καθώς και αεροπορικώς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.dancechios.gr

You may also like...