2ο Φεστιβάλ Χορών στο Νησί της Μαστίχας

imageΣε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 2ο Φεστιβάλ Χορών στο Νησί της Μαστίχας, μιας και έχει μείνει μόνο μια εβδομάδα ώστε όλο το νησί να πιαστεί χέρι χέρι για να χορέψει ελληνικούς χορούς.
Ο Σύλλογος Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Χίοι εν Χορώ, που διοργανώνει το Φεστιβάλ έχει ήδη ξεσηκώσει φίλους και εθελοντές , οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν τα χορευτικά συγκροτήματα που θα καταφθάσουν στο νησί της μαστίχας και θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα παράδοσης και πολιτισμού. 
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει πρωτότυπες δραστηριότητες και παράλληλες δράσεις για τους συμμετέχοντες, όπως ποδηλασία, εκδρομές, σεμινάρια, οινογευσία και φυσικά ατέλειωτο γλέντι και χορό. Ψυχή της διοργάνωσης οι πολυάριθμοι εθελοντές που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Χίου να απολαύσουν το διήμερο Φεστιβάλ, πουφιλοδοξεί να γίνει θεσμός για το νησί!
Το 2ο Φεστιβάλ Χορών στο Νησί της Μαστίχας διεξάγεται στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα και την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου.

 

 

You may also like...