2ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων

Συνεχίζεται το 2ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων, αφιερωμένο στον Φώτη Βαρέλη που θα διαρκέσει ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2017.
Το Σάββατο 26 Αυγούστου στον ίδιο χώρο, ο Γιώργος Σακελλαρίδης στις 19:30, θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «η συναυλία των παιδιών στην αυλή της αγάπης».Το Σάββατο 19 Αυγούστου, στο Θόλο Ντεμιγύ, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών τεχνών. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα των 55 καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση και να γνωρίσει από κοντά τους περισσότερους από αυτούς. Ακολούθησε συναυλία από το υπέροχο κουαρτέτο της Άννας Νικητιάδη που δημιούργησε ονειρική ατμόσφαιρα. Πρόκειται για τη νέα γενιά μουσικών που υπόσχεται πολλά για το μέλλον! Να σημειώσουμε την εξαιρετική ηχητική κάλυψη. Την παρουσίαση επιμελήθηκε η θεατρολόγος κα Βίκυ Θεολόγη. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Τέρης Χατζηιωάννου.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Τάκης Βούης

Επιμελητής εκθέσεων: Μάνος Αναστασιάδης

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

Με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, που παραχώρησαν τον Θόλο Ντεμιγύ (Οπλοθήκη), του Πολιτιστικού-Λαογραφικού Συλλόγου «το Αμπερνάλλι» και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Νήσου Ρόδου.

You may also like...