2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»

Συνεχίζεται με1411657573_gm_cmf μεγάλη επιτυχία το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»!!! Για το μήνα Απρίλιο προσκεκλημένοι είναι οι Atelier 13 από την Βουλγαρία με την παράσταση θεάτρου κούκλας «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν». Η παράσταση με τις ηρωικές και χαριτωμένες περιπέτειες του Βαρόνου επιχειρεί να απαντήσει σε ένα ερώτημα: «Γιατί έχουμε την τάση να φανταζόμαστε πράγματα;». Στην παράσταση συμμετέχουν δύο ηθοποιοί ο George Spasov και η Rositsa Spasova, οι οποίοι με τη γοητεία και την αίσθηση του χιούμορ τους θα μας παρουσιάσουν αυτή τη συναρπαστική ιστορία γεμάτη με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και άγριες περιπέτειες!!!
Η υπόθεση της παράστασης Υπάρχει ένας Βαρόνος Μινχάουζεν που ζει μέσα σε κάθε άντρα – ένας εφευρέτης, ένας ήρωας, ένας κύριος … Και υπάρχει μια Ωραία Κοιμωμένη μέσα σε κάθε γυναίκα που περιμένει να φιληθεί και να αφυπνιστεί για να ζήσει μια νέα και άγρια ζωή.Μερικές φορές η ζωή είναι τόσο σκληρή και τρομακτική, που προτιμάμε να ζούμε στο ρομαντικό κόσμο της φαντασίας μας, και να δραπετεύουμε από την πραγματικότητα στο δελεαστικό κόσμο των δυνατοτήτων. Αυτός είναι ο Βαρόνος Μινχάουζεν. Λέγοντας τις ιστορίες απ’ τις απίθανες περιπέτειές του, απογοητεύεται με τον κόσμο, αλλά την ίδια στιγμή βοηθά με κάποιο τρόπο ένα μικρό κορίτσι που ονομάζεται Ρόζι, να λύσει ένα σημαντικό δίλημμα που είχε στο μυαλό της!Με την πεποίθηση του «δεν είσαι αυτό που είσαι, αλλά αυτό που θέλεις να είσαι», της δίνει την ευκαιρία να φαντασιώνονται μαζί και να δραπετεύσει από τη σκληρότητα της καθημερινότητας της. Ο Βαρόνος της δίνει τη δύναμη να σταθεί ενάντια στις δυσκολίες της ζωής της στο μέλλον…Απλή ματιά, αλλά με μια πολύπλοκη μεταλλική κατασκευή, η οποία βοηθά τους ηθοποιούς να αξιοποιήσουν το χώρο αποτελεσματικά.Η παράσταση βασίζεται σε ένα εντυπωσιακό μείγμα της υποκριτικής και 20 μαριονετών, που αντιπροσωπεύουν πολύχρωμους χαρακτήρες από τον κόσμο της φαντασίας του Μινχάουζεν.
παράσταση θεάτρου κούκλας για όλες τις ηλικίες Διάρκεια: 60 λεπτά
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Slavcho Malenov Σκηνικά-κατασκεύες: Silva Bachvarova, Vassil Rokomanov Μουσική: Vladimir Djambazov Ηθοποιοί Κούκλας: George Spasov, Rositsa Spasova Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 8μ.μ. Σάββατο 4 Απριλίου, στις 5μ.μ. Κυριακή 5 Απριλίου, στις 5μ.μ.
Εισιτήρια Κανονικό: 10€ Για παιδιά: 8€

Πηγή:infokids
www.infokids.gr

You may also like...