2ος Ποδηλατικός Γύρος Σύρου

2ος Ποδηλατικός Γύρος Σύρου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου με την υποστήριξη της ομάδας Ποδηλατών Σύρου (Ποδηλάτρες Σύρου) διοργανώνουν το 2ο Ποδηλατικό Γύρο Σύρου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.

Η αφετηρία θα είναι στην πλατεία Μιαούλη και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες θα είναι: Ερμούπολη- Μέγας Γυαλός- Ερμούπολη (διαμέσου Μάννα- Βάρης) με σημείο τερματισμού την Πλατεία Μιαούλη.

Η έναρξη θα δοθεί στις 10:30 το πρωί ενώ οι ποδηλάτες θα χρειαστεί να προσέλθουν στο χώρο από τις 10:00 το πρωί για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το σύνολο της διαδρομής θα παραλάβουν στον τερματισμό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μπλουζάκι.

Παράλληλα η ομάδα ραδιοφωνικών παραγωγών του ΑιγαίοLive 95,8 στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώνει ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή στην Πλατεία Μιαούλη που θα μεταδοθεί από το κινητό στούντιο του σταθμού. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη του ποδηλατικού γύρου. Η μετάδοση θα γίνεται και μέσω internet, από το www.aigaiolive.gr.

Ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Σύρου δεν είναι αγωνιστικός αλλά μια βόλτα στο νησί ώστε να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα τις δυνατότητες που μας προσφέρει το ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο, ως τρόπο άσκησης και γενικότερα ως τρόπο ζωής.

Οι φίλοι του ποδηλάτου που επιθυμούν να συμμετάσχουν αλλά δεν διαθέτουν ποδήλατο, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα από τα ποδήλατα που θα χορηγήσει ειδικά για εκείνη την ημέρα το MaistraliBicycleRental (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Πληροφορίες:

e-mail: info@pkde.gr, τηλ. 22810 85190

Υποστήριξη εκδήλωσης:

Ποδηλάτες Σύρου

Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση

Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων του Μέγα Γυαλού

Χορηγοί δώρων κλήρωσης:

Κατάστημα Motopolis, Γιώργος Ρούσσος

Κατάστημα BikeCenter, Ζωή Κοντιζά

Κατάστημα Ποδηλατοδρόμιο, Μιχάλης Δεναξάς

Κατάστημα OlympicClub, Ειρήνη Πρίντεζη- Κατερίνα Ξανθάκη

Κατάστημα Σαγκινέτος Sport, Δομένικος Σαγκινέτος

Κατάστημα Σύμβολο, Ρενάτα Μπαρμπαρή

Electronet, Ηλεκτρικά Είδη Νεωρίου

Motocenter, Πέτρος Ρούσσος

Οπτικά Κοής

Οπτικά Παπαφίγκου

Οπτικά Ραουζαίος

You may also like...