2η Γιορτή Μπίρας Βύρωνα

Η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα, στον εμβληματικό χώρο του θεάτρου Βράχων, θα ανοίξει τις πύλες της από 25 έως 28 Μαΐου. Σε συνέχεια του περσινού Rockfest, ο Δήμος Βύρωνα και η Δημοτική του επιχείρηση, φιλοξενούν όλες τις μικρές ζυθοποιίες για να εκθέσουν τις μπίρες τους και όχι μόνο!
Το φαγητό και η μουσική θα αποτελέσουν φέτος ξεχωριστές εκπλήξεις και ιδιαίτερο λόγο επίσκεψης στο Beerfest. Oι περσινοί αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: 60 drafts, 150 ετικέτες και πάνω από 8.000 επισκέπτες αγκάλιασαν την πρώτη μας προσπάθεια.
Φέτος σας καλούμε σε μια μεγάλη γιορτή, όχι μόνο μπίρας αλλά και μουσικής με επιλεγμένα σχήματα και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις. Τρεις συναυλίες καθημερινά, από τους καλύτερους στο είδος τους.
Rock, jazz, swing, ρεμπέτικη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική, σ’ ένα αρμονικό πάντρεμα:
η μοναδική Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αγγελική Τουμπανάκη, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Μανώλης Πάππος και η Ανατολή Μαργιόλα, ο Ηaig Yazdjian, ο Στάθης Άννινος με την Άννα Λινάρδου και οι παραδοσιακοί Σκορδαλός και Επιτροπάκης, είναι μόνο κάποιοι από τους συμμετέχοντες.
Μοναδικές beer, street-food προτάσεις, από εξαιρετικές πρώτες ύλες, θα συνοδεύουν ιδανικά τη μπίρα που θα επιλέξετε.
Φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε μια γιορτή προσιτή σε όλους τους Αθηναίους, με ποιότητα, αξιοπιστία και πραγματική ψυχαγωγία που λείπει απ’ όλους μας. Άλλωστε στο Βύρωνα και στο θέατρο Βράχων ξέρουμε καλά… από φεστιβάλ!
Σας περιμένουμε!!!

ΔΕΑΔΒ A.E.
Αρχιεπισκόπου Αθ. Χρυσοστόμου 17
Βύρωνας, Τ.Κ. 162 33
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Email: info@beerfest.gr
Συνδιοργανωτές
Δήμος Βύρωνα
Δημοτική Επιχείριση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ Α.Ε.)

 

https://www.beerfest.gr/

You may also like...