19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

moon_2013 _FINAL3-1[1]Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και  η 19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου 2013,  διοργανώνουν:
1)  Σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων εκδήλωση στο Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων, Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, 21:30 μ.μ. με θέμα: Έχει Πανσέληνο Απόψε…..στο κάστρο. Η ορχήστρα «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» σε ειδική σύνθεση στήνει το πάλκο της κάτω από το σύμβολο της πόλης των Τρικάλων, το ωρολόγι του φρουρίου και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια, όπως αυτά που θέλετε να ακούσετε κάτω από το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι. Τραγούδια για το Φεγγάρι του έρωτα, του πόθου, της προσμονής, τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Χατζιδάκης, Μούτσης, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης κλπ., τραγούδια κάτω απ’ το φως του Φεγγαριού, στο Κάστρο των Τρικάλων. Έχει Πανσέληνο Απόψε…….κι είναι ωραία.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
2)  Στο Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση,  θα παραμείνει όμως ανοιχτό για το ευρύ κοινό μέχρι και 22:00 μ.μ.     
 Πιστεύουμε, ότι και φέτος παρά τα σοβαρά προβλήματα που ο καθένας μας και όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε καθημερινά και τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνει η χώρα θα μπορέσουμε να χαρίσουμε στο  κοινό, την Τετάρτη 21 Αυγούστου μια βραδιά αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς κάτω από το μαγικό φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

You may also like...