18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς!!!!!!!!
Από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της κούκλας, το Κιλκίς !!!!!!
Οι παραστάσεις συνεχίζονται με την Ομάδα από τη Γερμανία-Ιταλία με τίτλο “Μικρό Θέατρο των Σφαλμάτων” που θα μας παρουσιάσει ένα Λαϊκό Παραμύθι από την Συρία,
“Τα τρία ψάρια” στις 11/12 στις 19:00 και 12/12 στις 9.00 και 11.00.
Μια παράσταση κουκλοθεάτρου με μαριονέτες και ζωντανή μουσική βασισμένη σε ένα παραμύθι από τη Συρία που μιλά για τρία ευτυχισμένα μικρά ψαράκια που ζούσαν ήρεμα σε μια μικρή λιμνούλα …..μέχρι που εμφανίστηκε ένας ψαράς και έπρεπε να σκεφτούν τρόπους να αποφεύγουν τα δίχτυα του.
Μία ιστορία που δείχνει στα παιδιά ότι αν σκέφτονται, μπορούν να βρίσκουν και τις λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χωρίς να ψάχνουν και να αντιγράφουν εύκολες λύσεις από τους άλλους. Ένα σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά στον καιρό της παγκοσμιοποίησης.
Την ιστορία, την παρουσιάζουν επί σκηνής τρεις κούκλες αφηγητές: ένας μοναδικός πιανίστας, μια περίεργη γάτα και ένας σκύλος. Κατά την διάρκεια της παράστασης υπάρχει ζωντανή μουσική.
Από 2-10 ετών
Συντελεστές έργου:
Διασκευή: Roberta Annecchino
Μαριονέττες (Κατασκευή και χειρισμός): Roberta Annecchino
Ζωντανή μουσική: Δημήτρης Αθανασόπουλος
Ο θίασος
Το “Μικρό Θέατρο των Σφαλμάτων” είναι ένας Ιταλο-γερμανικός θίασος με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας. Χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά για να κατασκευάσουν τις κούκλες και παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής.

 

 

You may also like...