16ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

festival_kouklotheatrouΞεκινήσαμε !!!!!!!
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του 16ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ το οποίο άνοιξε τις πύλες του και θα διαρκέσει από την 1η έως τις 14 Οκτωβρίου 2014.
Θίασοι από την Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Γαλλία, Ρουμανία, USA, Αργεντινή, Γερμανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία και Βραζιλία θα φιλοξενηθούν στην πόλη της κούκλας και θα της χαρίσουν χρώμα, χαμόγελα και κέφι..
Η παράσταση της Ελένης Γιαννακοπούλου με τίτλο “00:00” στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου θα αποτελέσει το προοίμιο της τελετής έναρξης ενώ οι DROMOSOFISTAS, θεατρικό σχήμα από την Αργεντινή και Ιταλία, με την παράσταση «Ο ελεύθερος Κύβος» (EL CUBO LIBRE), θα εγκαινιάσουν το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας.
Τέλος, με στόχο την αποτύπωση των, μέσα στο χρόνο αφηγήσεων του φεστιβάλ, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του εικαστικού έργου τέχνης- υπενθύμισης στη συλλογική μνήμη του θεσμού του φεστιβάλ. Το έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον καθηγητή γλυπτικής της σχολής καλών τεχνών, Γιώργο Τσάρα και φιλοδοξεί να αποτελέσει τοπόσημο και σημείο αναφοράς του φεστιβάλ μέσα στον αστικό ιστό.
Σας περιμένουμε όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You may also like...