14ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης

AFRICAΟι Πρεσβείες και τα Επίτιμα Προξενεία των Αφρικανικών χωρών που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τοπικές κοινότητες, σας προσκαλούν στο  που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου 2015, στη Σχολή Μωραΐτη στο Ψυχικό (Αγίου Δημητρίου & Παναναστασίου, 15452, Ψυχικό).
Οι Αφρικανικές χώρες που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα παρουσιάζουν και θα προωθούν την πλούσια και ποικιλόμορφη Αφρικανική κουλτούρα και παράδοση μέσω γεύσεων, ειδών λαϊκής τέχνης, μουσικής, χορού και επίδειξη μόδας.
Τα περίπτερα των Αφρικανικών κρατών, όπως της Αλγερίας, της Αγκόλα, του Καμερούν, της Δημ. Κονγκό, της Αιγύπτου, της Αιθιοπίας, της Γκάνα, της Ακτής του Ελεφαντοστού, της Κένυας, της Λιβύης, της Μαδαγασκάρης, του Μαρόκου, του Μπουρούντι, της Μοζαμβίκης, της Ναμίμπια, της Νιγηρίας, της Σενεγάλης, των Σεϋχελλών, της Νότιας Αφρικής, του Σουδάν, της Τανζανίας, της Τυνησίας, και της Ζιμπάμπουε, θα γεμίσουν την αυλή της Σχολής Μωραΐτη, προσφέροντας στους επισκέπτες μία γεύση από τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου, ενώ διαθέσιμα θα είναι είδη λαϊκής τέχνης και ρουχισμού της κάθε χώρας .
Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με τραπέζια και καρέκλες όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να καθίσουν και να απολαύσουν τα παραδοσιακά εδέσματα.
Τα έσοδα από το περσινό 13ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης, θα δοθούν κατά την επίσημη έναρξη των φετινών εκδηλώσεων, στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς «Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας», «Μαργαρίτα» και «PRAKSIS».
Ωράριο Λειτουργίας:
Το Φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό:
Σάββατο, 23 Μαΐου: από τις 11:00 έως τις 22:00
Κυριακή, 24 Μαΐου: από τις 11:00 έως τις 17:00.

Τιμή Εισιτηρίου:

Ενήλικες: 2€
Παιδιά: Δωρεάν.

You may also like...