12ο Αθλητικό Φεστιβάλ του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

sportfestival_1Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης, και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου.
Η Αθλητική Ένωση Τυφλών «Πυρσός», ένα από τα πρώτα σωματεία που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα για άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, η Ελληνική Σχολή Σκύλων – Οδηγών Τυφλών «Λάρα», καθώς και ο g.m.στο σκάκι, Μαστροβασίλης Θάνος τίμησαν το φετινό Φεστιβάλ με την παρουσία τους.
Στο πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεχώρισαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας ««DELASALLE ELIMINATOR MOUNTAIN BIKE RACE», οι χορογραφίες των ομίλων Ενόργανης Γυμναστικής, Μοντέρνου Χορού και Μπαλέτου, καθώς και η Λασαλιάδα Ποδοσφαίρου, Πετοσφαίρισης, Αντισφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης. Εντύπωση προκάλεσαν στον κόσμο οι παρουσιάσεις των ομάδων της Ρομποτικής «ROBOT KATHARISTES», «ROBOT HOOD» και «ROBOT JUNIOR».
Τέλος, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

You may also like...