11ο Φεστιβάλ Οίτης

Ανάμεσα στους πρόποδες της Οίτης και στην κοιλάδα του Σπερχειού δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2007 μια καινούργια Χώρα.
Μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, καλλιτέχνες και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών οι πρώτοι της κάτοικοι.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει το τοπικό κέντρο για πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως είναι το φεστιβάλ Oίτης ,ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της Ελλάδας τοοποίο διαρκεί από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο και το οποίο περιλαμβάνει το Kids Action Festival ,συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις χορού, παιδικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, εκθέσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, κύκλους σεμιναρίων και εργαστηρίων, διαλέξεις, και προβολές ταινιών.
Έρχεται το 11ο Φεστιβάλ Οίτης ! Έχοντας συμπληρώσει μια δεκαετία παρουσίας στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας συνεχίζουμε και φέτος δυνατά, με ένα πλήθος εκδηλώσεων. Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, performance, παιδικό θέατρο, Καραγκιόζης και πολλές άλλες εκδηλώσεις  σας περιμένουν στο 11ο Φεστιβάλ Οίτης  2017 και στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης.

Σημαντικοί καλλιτέχνες και μεγάλες θεατρικές παραγωγές μας υπόσχονται ένα πολύ ενδιαφέρον και ζωντανό καλοκαίρι για μικρούς και μεγάλους φίλους και επισκέπτες της «Χώρας», από τις αρχές Ιουνίου που ξεκινά μέχρι και τον Σεπτέμβρη που ρίχνει αυλαία το 11ο Φεστιβάλ Οίτης .

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του 11ου Φεστιβάλ Οίτης.

Το Φεστιβάλ Οίτης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων.

Λελέίκα Υπάτης

 2231 051075

You may also like...