11ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας

«Νευροεπιστήμες και Βιολογία» θα είναι το αντικείμενο του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας (International Science Film Festival of Athens-ISFFA), που διοργανώνει το Caid Κέντρο Κοινωνίας Επιστήμης και Τέχνης από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48, Αθήνα).
Το Φεστιβάλ, που ξεκίνησε το 2006, συνοδεύεται από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες, μαθητικές προβολές, εκθέσεις, συνδιοργανώσεις διαλέξεων με πανεπιστήμια και συνεργασίες με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο την πιο αποτελεσματική διάδοση της επιστημονικής γνώσης.
Το φεστιβάλ υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Όλα τα φιλμ θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους και, όπως κάθε χρόνο, η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Για το αναλυτικό πρόγραμμα στη διεύθυνση: http://www.caid.center/.

 

 

 

You may also like...