11ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα Χανιά:

koinoniko-steki-logoΤο 11ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ, το φεστιβάλ της αλληλεγγύης και του σεβασμού της διαφορετικότητας, θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως και κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούνη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.
Το φεστιβάλ ελπίζουμε να αποτελέσει και φέτος μία μεγάλη συνεύρεση αντιρατσιστικών, μεταναστευτικών, κινηματικών, πολιτικών οργανώσεων αλλά και κυρίως κάθε κοινωνικά ενεργού ατόμου. Με συζητήσεις, εργαστήρια και ακόμα περισσότερα πολιτιστικά γεγονότα, ελπίζουμε και φέτος να αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή των Χανίων, των φτωχών, των μεταναστών, των καταπιεσμένων,όλων μας.
Το Φεστιβάλ γίνεται στα τέλη του Ιούνη αλλά η προετοιμασία του ξεκινάει πολύ νωρίτερα. Όλες οι αποφάσεις παίρνονται από μια εβδομαδιαία συνέλευση όπου κατατίθενται ιδέες και οργανώνουμε την υλοποίηση τους. Η προετοιμασία του γίνεται από όλους και όλες μας και οδηγεί σε ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό από τη συνεισφορά του καθενός και της καθεμίας που καταθέτουν κάθε χρόνο το κέφι, τη δημιουργικότητα και τη χειρωνακτική τους εργασία για να στηθεί αυτή η γιορτή – κοινωνική παρέμβαση στην πόλη.
Καλούμε όλους και όλες που θέλουν να συμμετέχουν στη διοργάνωση του 11ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις εβδομαδιαίες οργανωτικές συνελεύσεις. Φέτος ξεκινάμε τη Δευτέρα 18/4 στις 21:00 στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών όπου θα γίνει η πρώτη συνέλευση του φεστιβάλ για να δρομολογηθούν τα οργανωτικά θέματα και οι ανάλογες ομάδες εργασίας.

You may also like...