10ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου και ο Δήμος Κισσάμου συνεχίζουν την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων μέσω του θεσμού του “Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας” το οποίο θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου, στην πόλη της Κισάμου (χώρος φεστιβάλ, δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου). Οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται με τους διοργανωτές να είναι αισιόδοξοι για την πλήρη επιτυχία των εκδηλώσεων.
Σκοπός του «Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας» είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων. Παραδοσιακά κρητικά προϊόντα ,είδη λαϊκής τέχνης από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτογενή τομέα οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους στο κοινό παρουσιάζοντας την παράδοση, την γεύση και την μοναδικότητα των Κρητικών προϊόντων.
Πάνω από 40 εκθέτες στην παραλία της Κισσάμου θα αναδείξουν και φέτος (κάθε βράδυ), για 9 ημέρες, τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στην κατάλληλα διαμορφωμένη εξέδρα που είναι στημένη στον χώρο της έκθεσης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις ημέρες, από τις 18:30 έως τις 23:30.

You may also like...