10ο Διεθνές φεστιβάλ μπριτζ

BRIDGEΓια πρώτη φορά, το παγκοσμίου κύρους Ελληνικό Φεστιβάλ Μπριτζ, που εορτάζει φέτος και τα 10 του χρόνια, διεξάγεται στην πρωτεύουσα της χώρας, ενώνοντας το δημοφιλέστερο πνευματικό άθλημα στον κόσμο με τον πολιτισμό και την ιστορία.
Για μια εβδομάδα (4-10 Σεπτεμβρίου), στην καρδιά της Αθήνας, στο επιβλητικό Ζάππειο Μέγαρο, παίκτες από 21 χώρες θα αγωνιστούν σε ένα Φεστιβάλ υψηλών προδιαγραφών, με συνολικά έπαθλα 35.000 ευρώ, απολαμβάνοντας το πλουσιότερο από ποτέ επετειακό πρόγραμμα, με πλήθος από events, σχετικά και μη με το μπριτζ.
Στο πλαίσιο προώθησης του Μπριτζ, ως πολύπλευρο πνευματικό άθλημα που εξασκεί το μυαλό στην αυτοσυγκέντρωση, είναι κατ’ εξοχήν κοινωνικό, και προσφέρει υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία, οι διοργανωτές ανοίγουν τις πύλες του Φεστιβάλ σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το Μπριτζ και να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις που θα διεξαχθούν από παίκτες διεθνούς φήμης.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τη Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε., υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και του ΟΠΑΦ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, τις εγγραφές και τις διαλέξεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.bridgefestival.gr.

You may also like...