1ο festival στα Άνω Δολιανά

64213-02-16a_1538Η 5ENTE Άνω Δολιανά» και το «Ονειρολόγιο» διοργανώνουν το 1ο festival στα Άνω Δολιανά με θέμα «το ταξίδι».
Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη για το χωριό μας, η συνεχής ανάγκη μας για δημιουργία και η διάθεση να τολμούμε καινούργια πράγματα. Αποφασίσαμε λοιπόν, με τη βοήθεια φίλων, νέων και παλιών, να διοργανώσουμε τριήμερο φεστιβάλ στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2016.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας, προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ, μουσική, λογοτεχνικές παρουσιάσεις, αφήγηση παραμυθιών, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, όλα με θέμα «το ταξίδι».Περισσότερες λεπτομέρειες θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε όταν οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές.
Σε πρώτη φάση θα θέλαμε να καλέσουμε φίλους, γραφίστες ή μη, να μας βοηθήσουν στον σχεδιασμό του σήματος του Φεστιβάλ. Για περισότερες πληροφορίες σχετικά με την αρχική μας ιδέα για το πως θα θέλαμε το σήμα να είναι, όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον σχεδιασμό, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6972-582918 ή στο email: info@5ente.com

You may also like...