«1ο Athens Rock ‘n’ Roll Festival»

n rollΜία περίεργη μέθοδος μειώνει την όρεξη έως και 4-5 φορές. Ορίστε πως
www.curbappetiteloseweight.com
Το «1ο Rock ‘n’ Roll Festival» της Αθήνας υπόσχεται να μας μεταφέρει πίσω στην ατμόσφαιρα των δεκαετιών του ’50 και του ’60, δυο δεκαετίες που στιγμάτισαν και άλλαξαν τη σύγχρονη μουσική.
Έρχεται το «1ο Athens Rock ‘n’ Roll Festival» Το Σεπτέμβριο του 2015 (το Σαββατοκύριακο 26-27/9) η Αθήνα θα χορεύει σε ρυθμούς rock ‘n’ roll με ένα διήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στο μουσικό αυτό -και όχι μόνο- κίνημα που οδήγησε σε μια επαναστατική ελευθερία έκφρασης, κατήργησε πολλά από τα ταμπού της εποχής και διαμόρφωσε ένα ξεχωριστό τρόπο σκέψης και δημιουργίας.
Έτσι, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, όπου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ, θα μεταμορφωθεί σε μια χρονοκάψουλα που θα μας μεταφέρει πίσω σε μιαν άλλη εποχή, αυτή της αθωότητας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αγαπημένες μουσικές από γνωστά ελληνικά και ξένα συγκροτήματα, να παρακολουθήσουν διαγωνισμούς χορούς στα βήματα του rock ‘n’ roll, καθώς και πλήθος άλλων παράλληλων εκδηλώσεων.
Στο φεστιβάλ ακόμα θα βρουν εκθέτες με ρούχα, βινύλια και αξεσουάρ, καθώς και κομμωτήρια για χτενίσματα και μακιγιάζ της εποχής, έως και tattoo studio που θα πραγματοποιούν τατουάζ σε στυλ vintage και old school.
Στο χώρο της Τεχνόπολις θα υπάρχει ακόμα ειδική έκθεση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών αμερικάνικης κατασκευής των δεκαετιών αυτών (V-Day), ενώ όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ντυθούν θεματικά στο ειδικό βεστιάριο, να δοκιμάσουν παραδοσιακά φαγητά και ποτά όπως hot dog, burger, milkshake, corn dog, μπύρες, γρανίτες, και cocktails για το βράδυ.
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10) , Νέοι Φούρνοι (Δ7) , Μηχανουργείο (Δ12) , Κεντρική Αυλή , Προαύλιο αίθουσας – Μηχανουργείο (Δ12). Πειραιώς 100, Γκάζι
Photo Gallery

 

You may also like...