1ο Φεστιβάλ tango στην Aθήνα

550x240-images-news-athens-tango-week-coverΤο εργαστήρι χορού Danzarin διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ tango στην Aθήνα από 1 έως 8 Ιουνίου με στόχο να γνωρίσει το αθηναϊκό κοινό το χορό, τη μουσική και την κουλτούρα του αυθεντικού αργεντίνικου tango. ​Σε μια εποχή όπου η έλλειψη επαφής αποτελεί φανερό ή κρυφό παράπονο, το tango στοχεύει ξεκάθαρα στην απλότητα, στο συναίσθημα και στην ουσιαστική επικοινωνία.
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει σεμινάρια και μοναδικά shows από αναγνωρισμένους χορευτές, όπως ο Lucas Fernandes, o Pablo Velez και η Daniela Kizyma, o Carlos Dall’Asta και η Μαρία Καραγεώργου, Μilongas (βραδιές tango), έκθεση ζωγραφικής από τον Carlos Dall’Asta και προβολές αργεντίνικων ταινιών.
Το φεστιβάλ θα κλείσει στις 8 Ιουνίου στο Σύγχρονο Θέατρο με τη μεγάλη συναυλία της διεθνούς φήμης αργεντίνικης ορχήστρας, El Cachivache Quinteto που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η χαρακτηριστική «Tango Punk» μουσική τους και ο σύγχρονος και δυναμικός τους ήχος υπόσχεται να απογειώσει το αθηναϊκό κοινό, ενώ μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει Milonga.
Το Athens Tango Week πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αργεντίνικης Πρεσβείας και με την υποστήριξη της Escuela Argentina Del Tango.
Εργαστήρι Χορού DANZARIN, Θεσσαλονίκης 17 -Γέφυρα Πουλόπουλου, Θησείο/’Ανω Πετράλωνα. Τ: 211 4097741 – 6937106972

You may also like...