1ο Φεστιβάλ Activechildren στην Αγορά Αργύρη

Ένα γιορτινό διήμερο, γεμάτο δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια, τραγούδια, χορό και μουσική, θα είναι για όλα τα παιδιά, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου.
Αυτά και άλλες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις θα συμβούν στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Activechildren- Δραστήρια Παιδιά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά Αργύρη.
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι 10 π.μ. έως 9 μ.μ. και τις δύο ημέρες με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου, ενώ στον ίδιο χώρο όλη την διάρκεια του διημέρου θα λειτουργεί έκθεση χειροτεχνών και άλλων επαγγελματιών, καθώς και κοινωνικών φορέων που επιτελούν σημαντικό έργο.
Στο Φεστιβάλ θα έχουν μεταξύ άλλων συμμετοχή και παρουσία η αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, η Πολυφωνική Χορωδία, ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, το Juniorsevents, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, το ΙΕΚ – Σχολές Ωμέγα κ.α.
Οργανωτές του 1ου Φεστιβάλ είναι οι συντελεστές της επί δεκαετία γνωστής Έκθεσης Τουρισμού Activetrip και της επιτυχημένης ετήσιας Συνάντησης Γυναικών Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες, συνθέτοντας μια τριάδα πρωτοποριακών αξιόλογων θεσμών για την Πάτρα, βασισμένων στην ποιότητα, την άρτια οργάνωση και την ουσιαστική συμβολή στην αναβάθμιση του οικονομικού – κοινωνικού επιπέδου της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Πληροφορίες : τηλ. 2610-625141 και
e-mail: bpcenter2014@gmail.com

You may also like...