1ο Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης ORANGE WATER

thumbnail (3)Ολοκλήρωση των δράσεων στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών
Το εικαστικό φεστιβάλ ORANGE WATER ολοκληρώνει τον κύκλο δράσεων του για το 2015 με την παρουσίαση του καταλόγου του, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, στις 20:30, στο Ολλανδικό Ινστιτούτο –οδός Μάκρη 11, Αθήνα (Σταθμός Μετρό Ακρόπολη).
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δράσεις του εικαστικού φεστιβάλ ORANGE WATER την καλοκαιρινή περίοδο στην Κρήτη και την Πάρο το Αθηναϊκό κοινό έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί από κοντά την τελευταία έκθεση της πολυσυζητημένης διοργάνωσης.Έως και την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, θα παρουσιάζονται στο Ολλανδικό Ινστιτούτο της Αθήνας, επιλογές έργων του φεστιβάλ από τους καλλιτέχνες: Πάνος Αρχολέκας // Bert Van Santen // Εύα Βασδέκη // Paulien Lethen // Κωνσταντίνα Κατρακάζου // Henk Puts // Κώστας Τσώλης // Πάνος Μητσόπουλος // Peter Heij // Νίκος Παπαδημητρίου // Σπυριδούλα Πολίτη // Αποστόλης Ζολωτάκης // Κέλλυ Αθανασιάδου // Jan Mulder // Κυριάκος Μορταράκος // John Sikking.
Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, στις 20:30, θα γίνει η παρουσίαση του καταλόγου του φετινού φεστιβάλ από τον Ολλανδό Πρέσβη Caspar Veldkamp.
Το γενικό εννοιολογικό πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ είναι το «Τοπίο Μνήμης» και στις εκθέσεις παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής και γλυπτά , που εκτείνονται από τον ρεαλισμό και την Conceptual Art μέχρι την απόλυτη αφαίρεση.
Υπό την Αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού, Τουρισμού και της Ολλανδικής Πρεσβείας, η έκθεση στην Αθήνα αποτελεί τμήμα της συνολικής φεστιβαλικής δράσης του ORANGE WATER που ένωσε 10 χώρους πολιτισμού στην Αθήνα, την Κρήτη και την Πάρο.
Η είσοδος στις εκθέσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρακολουθείστε τις δράσεις του Φεστιβάλ στο https://www.facebook.com/orangewaterart?ref=hl

Σχετικοί σύνδεσμοι:
http://www.nia.gr
Όλοι οι διαγωνισμοί με προσκλήσεις του culturenow.gr
Πληροφορίες
Τοποθεσία: Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών, Μακρή 11, Αθήνα
Ημερομηνία: Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/orangewaterart?ref=hl

You may also like...