1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Με βασικά συστατικά την αγάπη για την ελληνική γαστρονομία/κουζίνα, το «1ο Φεστιβάλ Σαλάτας» φιλοδοξεί να αναδείξει την σαλάτα πρεσβευτή της ελληνικής μεσογειακής διατροφής και της γαστρονομίας.
Να αναδείξει το γευστικό πλούτο της χώρας µας, να εδραιώσει ‘τη θέση της’ όχι μόνο στο καθημερινό τραπέζι μας, αλλά και στη καρδιά μας, αφού αποτελεί βασικό θεμέλιο μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής για όλες τις ηλικίες.
Από την ανακοίνωση του 1ου Φεστιβάλ Σαλάτας: κ. Κώστας Παπαδημητρίου Πρόεδρος της εταιρίας “Kalamata Papadimitriou” με τους κκ. Ανδρέα Ζαγάκο & Κώστα Ανδριανόπουλου του «Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτα»
Ένας ακόμη στόχος της διοργάνωσης, είναι να αποτελέσει θεσμό και σημείο συνάντησης των σπουδαστών της Τέχνης της Μαγειρικής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο και την δημιουργικότητά τους.
Στο «1ο Φεστιβάλ Σαλάτας» μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και σπουδαστές της Τέχνης της μαγειρικής δημοσίων & και ιδιωτικών ΙΕΚ
Μια επιλεγμένη ομάδα από βραβευμένους σεφ, και έμπειρους δημοσιογράφους γαστρονομίας, θα είναι εκείνοι που θα διασφαλίσουν και θα προβάλουν το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης καθ’ ολη τη διάρκεια μέχρι το τελικό στάδιο που θα κρίνουν και θα αποφασίσουν για τον τελικό νικητή.
Κύριος αρωγός και υποστηρικτής της γευστικής διαδρομής του «1ο Φεστιβάλ Σαλάτας» είναι η εταιρία Kalamata Papadimitriou που θα επιβραβεύσει τους τελικούς νικητές για το πάθος και την δημιουργικότητά τους με υποτροφίες & σεμινάρια για την επιμόρφωσή τους.

You may also like...