1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού

cb4a1626-37cc-4328-b78a-6bb9cb1f11f2-e1450194046863Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού σε συνεργασία
με την Παιδική Σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου.
Τo Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Ακαδημία Πλάτωνος, παραβρέθηκαν πλήθος φίλων για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη.
Με τα αστέρια των Eυχών ενισχύσανε και το έργο του Oργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) και έτσι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες. Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς και μεγάλους φίλους που είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Πολυχώρο.
Όπως έξι θεατρικές παραστάσεις που κάλυψαν όλες τις ηλικίες από 2 έως 102 ετών, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια γνώσης, ξενάγηση στη νεραιδοχώρα παρέα με τον Αϊ Βασίλη
αλλά και συζητήσεις από ειδικούς που αφορούν τα παιδιά και ως προς την καλύτερη διαπαιδαγώγηση τους θα πραγματοποιούνται καθημερινά.
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Όμιλος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ Ιωάννη Μαρωνίτη η βράβευση της διακεκριμένης ηθοποιού, σεναριογράφου, σκηνοθέτιδας και δημιουργού της παιδικής σκηνής του Εθνικού θεάτρου, κυρίας Κάρμεν Ρουγγέρη, η πρόεδρος του Make-A-Wish και η πρέσβειρα τουρισμού της Κύπρου, κ. Εύη Καπατάη.

You may also like...