1ο Φεστιβάλ Κυψέλης

KYPSELHΣε ροκ ρυθμούς η περίφημη Φώκα Νέγκρα. Το 1ο Φεστιβάλ Κυψέλης στον καταπράσινο και φιλόξενο πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη είναι γεγονός.
Η Ένωση Καταστηματαρχών Κυψέλης, σε συνεργασία με την 6η δημοτική κοινότητα και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), οργανώνει και παρουσιάζει σειρά συναυλιών από γνωστούς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ροκ μουσικής.
Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη (διασταύρωση με την οδό Επτανήσου) εμφανίζονται οι Jo’s Garage και οι Nylon Astra, δύο μπάντες αρκετά διαφορετικές, αλλά με κοινό παρονομαστή την άρτια σκηνική παρουσία και την όρεξη για jamming.
Οι Jo’s Garage παίζουν ροκ εν ρολ, μπλουζ και κάντρι, ετοιμάζοντας αυτόν τον καιρό και την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.
Οι Nylon Astra παντρεύουν πληθώρα μουσικών επιρροών, όπως μπλουζ, σόουλ και ροκ εν ρολ. Το όνομά τους, κατά το ήμισυ, το πήραν από τη φράση του Όσκαρ Ουάιλντ «όλοι ζούμε στον υπόνομο, μα κάποιοι από εμάς κοιτάζουν τα άστρα». Τους ένωσε η αγάπη τους για το ροκ εν ρολ και την ποίηση.
Πάλι στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί στις 4 Ιουλίου με τους «Υπεράνω Υποψίας» και «Orora» και στις 18 Ιουλίου με τους «Άνευ Πόρων» και Pestino.Ώρα έναρξης συναυλιών: 8 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλες τις συναυλίες.

You may also like...