1ο Φεστιβάλ Επιστημών – Τεχνολογίας στο Κατάκολο

Το Πολιτιστικό Πάρκο σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Επιστημών – Τεχνολογίας στο Κατάκολο, ειδικά για εκπαιδευτικούς και μαθητές όλων των βαθμίδων στο Νομό Ηλείας.
Το 1ο Φεστιβάλ Επιστημών – Τεχνολογίας διοργανώνεται στο ξενοδοχείο «Epihotel Odysseas» στο Κατάκολο μεταξύ 12 και 14 Μαΐου 2017.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και της προσπάθεια αυτής το Φεστιβάλ έχει ως στόχο να παρουσιαστούν καινοτόμες και διαδραστικές εκπαιδευτικές δράσεις και εφαρμογές διαθέσιμες σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.
Μάλιστα στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν επιστημονικοί και εκπαιδευτικοί φορείς και θα παρουσιαστούν δράσεις και προγράμματα σε σχολεία, ΙΕΚ, και σε μεμονωμένους θαυμαστές. Ακόμα, θα υπάρχουν εκθέσεις, ομιλίες, διαλέξεις, συζητήσεις και διαγωνισμοί για μικρούς και μεγάλους.
Στο Φεστιβάλ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, η Ένωση Ελλήνων Χημικών, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και οι Επιστημονικές Εταιρείες: EDUMOTIVA, MIND FEST, MINDSTORMS EDUCATION (LEGO), PLANET PHYSICS και το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.
Το Πολιτιστικό Πάρκο είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας ιδιωτικού δικαίου, που προάγει τις Τέχνες, τα Γράμματα και τον Πολιτισμό.
Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν την ομορφιά της περιοχής της περίοδο της Άνοιξης, ενώ σχολεία, πρόσκοποι ή Σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας τις δουλειές τους μπορούν να επικοινωνήσουν με το Πολιτιστικό Πάρκο για να τους διατεθεί χώρος.

Τηλέφωνα συμμετοχής και πληροφοριών: 2621041162 ή στο email: Odysseas@politistikoparko.com

Epihotel Odysseas, Κατάκολο, 270 67, Ελλάδα
Email: hot_odys@otenet.gr
Phone: 26 210 42 190, 210 92 11 812

You may also like...