1ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E M. στην Κρήτη. ​

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Robotic & Science Academy διοργανώνει στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017 το 1ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E M. στην Κρήτη.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδείξει την Βιωματική Μάθηση στους τομείς S.T.E.M (Science, Technology, Engineering, Math) και αποτελεί προάγγελο του 1ου Συνεδρίου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.M. που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου με ώρες διεξαγωγής από τις 9 το πρωϊ έως τις 5 το απόγευμα.

Στόχος μας να καθιερωθεί σε ετήσια βάση προωθώντας έτσι την βιωματική μάθηση σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες και τις Φυσικές Επιστήμες.Είσαι σχολείο, εκπαιδευτικός, φοιτητής, φορέας και πιστεύεις ότι μπορείς να συμμετέχεις με ομιλία, παρουσίαση, επίδειξη ή κάποια ιδέα;

Προκειμένου να καταρτιστεί άμεσα το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους από την 31η Αυγούστου έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση robostemfestival@gmail.com.
ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ;
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ;
Ομιλίες
Παρουσιάσεις
Επιδείξεις
Workshops για μαθητές
Διαγωνισμούς
Κληρώσεις
Πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

You may also like...