1ο Φεστιβάλ βιολογικού κρασιού στην Αθήνα

Καλωσορίζοντας το φετινό καλοκαίρι, η Ermou Spirits Κάβα Πιτταράς υποδέχεται στο La Vista Optimista, το 1ο Φεστιβάλ βιολογικού κρασιού στην Αθήνα , την Πέμπτη 1η Ιουνίου από τις 15:00 έως τις 23:00 . Στο Roof Garden του ξενοδοχείου, με φόντο τον ιερό ναό του Παρθενώνα, στο La Vista Optimista στον 3ο όροφο, σε ένα χώρο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Ερμού 95 υποδεχόμαστε δεκάδες οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα που θα γνωρίσουν στον κόσμο που θα μας επισκεφθεί το βιολογικό κρασί.
Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη , αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή για να απολαύσει κανείς τη γιορτή του βιολογικού κρασιού και αποτελεί ένα γεγονός που ο λάτρης του οίνου δεν πρέπει να χάσει. Γευσιγνωσίες, παράλληλες εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις θα πλαισιώσουν αυτή την ημέρα που αναμένεται να γίνει θεσμός για το Βιολογικό κρασί.
Παράλληλα, o αντιπρόεδρος της λέσχης αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, pastry chef Σωτήρης Λασκαρίδης με την ομάδα του θα προσφέρουν επιδόρπια φτιαγμένα με οργανική σοκολάτα ενώ στα πλαίσια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα του ξενοδοχείου ενημερωτικές διαλέξεις από έγκριτους επιστήμονες σχετικά με την βιολογική καλλιέργεια και πιστοποίηση αλλά και συζητήσεις με επαγγελματίες της εστίασης σχετικά με την τάση της αγοράς γύρω από τους βιολογικούς και φυσικούς οίνους. Αρωγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης, το Botilia.gr, το Wine Kingdom, η Εnarxis, η Trinity Ε.Π.Ε. & το All About Wine θα βρίσκονται εκεί, στηρίζοντας το βιολογικό κρασί με τα κτήματα & οινοποιεία που αντιπροσωπεύουν.
Σας προσκαλούμε από τις 19:00-21:00 να απολαύσετε το κρασί σας κάτω από την Ακρόπολη και να απολαύσετε την γιορτή του Βιολογικού κρασιού.
Δείτε τα οινοποιεία που συμμετέχουν
Domaine Porto Carras
Theopetra Estate
Limnos Organic Wines
Tsantalis Vineyards
Winery Tatsis
Tetramythos Wines
Anatolikos Winery
Domaine Gavalas
Dougos Winery
Domaine Kelesidi
Elinos Organic Vineyards
Estate Theodorakakos
Methymnaeos Organic Wines
Tzivani Wines
Giannikos Winery
Tzanakoulis Farm
Domaine Zacharioudakis
Haralaboglou Winery
Volacus Wines
Domaine Gioulis
Hellesion Wines
Bizios Estate
Gutsidis Wines
Garalis Winery
Alissafi Winery
Domaine Harlaftis
OuSyra Winery
Lykos Winery
Markou Winery
Moraitis Winery
Chatzivariti Estate
Armathos G. Loulis

You may also like...