1ο τριήμερο Εμπορικό Φεστιβάλ στο Δήμο Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη

Με σύνθημα «Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους», ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη, ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας και ο Σύλλογος «Υπέροχοι Άνθρωποι», διοργανώνουν το 1ο τριήμερο Εμπορικό Φεστιβάλ στις 29, 30 Απριλίου και 1 Μαΐου 2017.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη διασταύρωση των οδών Καναπιτσερή και Παρνασσού-Parking Pitsos (ανάμεσα στο Allou Fun Park και τα Village Cinemas), από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικά δρώμενα αφιερωμένα στον Πόντο, στη Μ. Ασία, στην Κρήτη και στην Αρμενία.
Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 19:30, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Δέσποινας Σωτηροπούλου «Τι είπαμε ότι είναι ο έρωτας;». Τραγουδούν: Λένα Αλκαίου, Χρήστος phentermine Νινιός, Ερασμία Μάνου. Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Από τον Πόντο στην Κρήτη. Ένας χορός από μνήμες» από την Ένωση Ποντίων και Κρητών Νίκαιας-Κορυδαλλού.
Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 20:30, το τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη και το χορευτικό συγκρότημα «ΝΑΙΡΙ», θα μας ταξιδέψουν από την Μ. Ασία στην Αρμενία.
Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 1η Μαΐου στις 14:00, με ποντιακό γλέντι «Από το αχ… της λίρας στην πενιά» με τον Δημήτρη Καρασσαβίδη και λαϊκό-ρεμπέτικο ξεφάντωμα με τον Ανδρέα Καραντίνη.
H είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ

You may also like...