1ο Μιραμπέλλο Τζαζ Φεστιβάλ 2015

Jazz Festival 2015 -_O Δημήτρης Βασιλάκης παρουσιάζει ένα πραγματικά διεθνές φεστιβάλ τζαζ, σε μια από τις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες στην Ελλάδα.
Στο περίφημο κόλπο της Μιραμπέλου, απέναντι από το νησί της Σπιναλόγκα στην Ελούντα της Κρήτης, αυτό το φεστιβάλ θα γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ στην Ευρώπη.
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-Την διάσημη μουσικό από την Νέα Υόρκη που παίζει κιθάρα και σιτάρ, την Νανά Σιμόπουλος με το group της μαζί με τα χορευτικά και τα πολυμέσα της χορογράφου / ερμηνεύτριας Caryn Heilman.
-Την συναρπαστική και ανερχόμενη τζαζ τραγουδίστρια Σάσα Παπαλάμπρου με το τρίο της σε ένα project ελληνικής λαϊκής  μουσικής που αποδίδεται με τρόπο τζαζ.
-Τον διεθνούς φήμης, βραβευμένο σαξοφωνίστα, τραγουδιστή και συνθέτη Δημήτρη Βασιλάκη με το κουαρτέτο του. Ο Δημήτρης έχει κάνει πολλές εμφανίσεις ανά τον κόσμο σε γνωστά φεστιβάλ, όπως το Φεστιβάλ Τζαζ του Λονδίνου @ Ronnie Scott ‘s, Smithsonian Festival στο Αμερικανικό Μουσείο Ιστορίας και συναυλίες στο Dizzy’ s Club Jazz στο  Lincoln Center, Yale και Birdland στη Νέα Υόρκη.
Διοργανωτές: Mirum, Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Δημήτρης Βασιλάκης.

You may also like...