1ο διεθνές διήμερο Συνέδριο & Φεστιβάλ “Collectiva”

1747243Το 1ο διεθνές διήμερο Συνέδριο & Φεστιβάλ “Collectiva” τον Ιούνιο στην Αθήνα από τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation.
35 διεθνείς ομιλητές από 10 διαφορετικές χώρες, 8 workshops από έμπειρους εισηγητές & στελέχη της ευρωπαϊκής αγοράς, 3 μουσικά σχήματα, 5 performers, + υπαίθρια έκθεση με Art/Tech Installations: 3D Printing, AV/VR τεχνολογίες, 1 ετήσιο σημείο συνάντησης για την ευρωπαϊκή ψηφιακή αγορά.
Έκπτωση 25% αποκλειστικά για τα Found.ation Family members.
Collectiva Συνέδριο & Φεστιβάλ.
Στις 1 & 2 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του το “Collectiva”, ένα διεθνές διήμερο Συνέδριο & Φεστιβάλ αφιερωμένο στη νέα επιχειρηματικότητα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό (digital transformation) και τις μελλοντικές τεχνολογικές τάσεις (future tech trends).
Σε δεύτερη σκηνή, έμπειροι εισηγητές και στελέχη της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό,θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από χρήσιμα και πρακτικά workshops.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου, διαδραστικά ψηφιακά εκθέματα, 3D printing και AV/VR installations,θα βρίσκονται στον φεστιβαλικό χώρο της διοργάνωσης όπου η τεχνολογία θα συναντά τη διασκέδαση, με ελληνικές street food γεύσεις και τη συνοδεία μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών.
35 διεθνείς ομιλητές
35 καταξιωμένοι ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους και διαφορετικά μέρη του κόσμου, θα βρεθούν στη σκηνή του Collectiva.
Ανάμεσά τους οι:
Marc Schmoeger, Senior Project Manager of Venture Development @ Lufthansa Innovation Hub
Darren Oddie, Digital Strategy Director @ Wipro London
Cosmin Ochisor, Business Development Manager @ Hub:Raum (the accelerator of Deutsche Telekom)
Philipp Stangl, Investment Manager @ Pioneers Ventures
Bjorn Tremmerie, Head of ICT and Business Angel Investments @ the European Investment Fund
+30 επιπλέον που ανακοινώνονται σταδιακά και μπορείς να μάθεις περισσότερα για τη μέχρι σήμερα διαδρομή τους εδώ.
Η προπώληση ξεκίνησε και το Found.ation προσφέρει αποκλειστικά για εσάςεπιπλέον έκπτωση 25%, για κρατήσεις Standard εισιτηρίων που θα πραγματοποιήσετε μέχρι και τις 22.4.

You may also like...