1ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Κυπαρισσίου

kyparissiaΤο “1ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Κυπαρισσίου” διοργανώνουν στις 2, 3 και 4 Οκτωβρίου ο Δήμος Μονεμβασίας, η Τοπική Κοινότητα Κυπαρισσίου και το κληροδότημα “G. Kellis” Κυπαρισσίου.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ το Κυπαρίσσι θα λανσαριστεί ως νέος αναρριχητικός προορισμός και θα γίνουν ενέργειες ώστε να προβληθεί στην παγκόσμια αναρριχητική κοινότητα. Το αναρριχητικό πεδίο στο Κυπαρίσσι ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση του “Ιδρύματος Μποδοσάκη” και του κληροδοτήματος “G. Kellis”. Επίσημη καλεσμένη θα είναι μια από τις κορυφαίες αναρριχήτριες στον κόσμο η Angy Eiter παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ιστορία της αγωνιστικής αναρρίχησης.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. θα γίνει απονομή στους πρωτεύσαντες στις διάφορες κατηγορίες του «Μαραθώνιου αναρριχητικών διαδρομών». Θα ακολουθήσουν ομιλίες, παρουσιάσεις σχετικές με την αναρρίχηση και απονομή αναμνηστικών στους επισήμους. Στην εκδήλωση ουσιαστική θα είναι η συμβολή του οδηγού βουνού – προπονητή αναρρίχησης Αρη Θεοδωρόπουλου, ενώ θα συμμετέχουν και γνωστοί Ελληνες και ξένοι αναρριχητές. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/77627-anarrixitiko-festival-kyparissiou

You may also like...