1ο Αθλητικό και Πολιτιστικό φεστιβάλ Πάτρας

fitnessΈνα μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό φεστιβάλ, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά στην Πάτρα, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και των αθλητικών συλλόγων Fitathlon, Αστραπή και Έκρηξη, στις 22, 23 και 24 Μαΐου, στον παραθαλάσσιο πολυχώρο της Πλαζ.
Ξεχωριστή παρουσία στο event θα αποτελέσουν οι ολοήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις από τα 1500 άτομα του Δήμου Πατρέων ψυχαγωγώντας το κοινό με τις δράσεις τους και την ελεύθερη διδασκαλία λαϊκών και παραδοσιακών χορών.
Στην εκδήλωση θα λάβουν χώρα ομιλίες ειδικών, καθηγητών και αθλίατρων με θέματα αθλητισμού, υγείας, φυσικής κατάστασης και διατροφής.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις των εξειδικευμένων προγραμμάτων Fitathlon, TRX, Spinning καθώς και μαθήματα Yoga, Pilates, σύγχρονου και μοντέρνου χορού, Afro, Latin και Zumba όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, να ενημερωθούν αλλά και να συμμετάσχουν ελεύθερα σε όποιο πρόγραμμα θελήσουν.
Επιβλητική παρουσία στο event θα έχει και το Kick Boxing με επιδείξεις στο ρινγκ που θα δεσπόζει στο χώρο. Αποκορύφωμα το βράδυ της Κυριακής που θα διεξαχθούν επαγγελματικοί αγώνες του αθλήματος. Οι επιδείξεις των πολεμικών τεχνών θα ολοκληρωθούν με Hapkido και Krav Maga.
Τουλάχιστον 30 σωματεία και 1000 αθλητές από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Άρτα, Βόλος, Πρέβεζα, Αμαλιάδα, Αγρίνο) θα πλαισιώσουν το προπονητικό camp Τάε Κβον Ντο, σε ειδικά διαμορφωμένες υπαίθριες εγκαταστάσεις, με ολοήμερες επιδείξεις, αγωνιστικό sparring και κοινές προπονήσεις από τους προπονητές που θα συμμετάσχουν.
Μετά το τέλος του φεστιβάλ το Σάββατο και την Κυριακή θα ακολουθήσει πάρτι για μικρούς και μεγάλους δίπλα στη θάλασσα!

You may also like...