Ύπνος Project

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeΥΠΝΟΣ Project (Hypnos Project) — 18 Απριλίου – 19 Ιουνίου 2016 | Εντός και εκτός Στέγης https://youtu.be/eIsihZPXJEw, https://vimeo.com/167720561 Ξύπνα! Ώρα για Ύπνος Project! Το Ύπνος Project υπόσχεται να μας ανοίξει τα μάτια για όλες εκείνες τις ώρες της ζωής μας που δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε. Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κοιμάται; Πώς περνάμε το 1/3 της ζωής μας; Ένα project που θα σας κάνει να βρείτε ή να χάσετε τον ύπνο σας. Ξεναγήσεις από τους επιμελητές της έκθεσης Γιώργο Τζιρτζιλάκη και Θεόφιλο Τραμπούλη: Κυριακή 29 Μαΐου, Κυριακή 5 Ιουνίου, Κυριακή 12 Ιουνίου & Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 14:00 | Κρατήσεις θέσεων στο boxoffice@sgt.gr Το Ύπνος Project είναι ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, το οποίο αποτελείται από έκθεση σημαντικών έργων μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, performances και sleepovers, σειρά διαλέξεων και δημόσιων συζητήσεων. Επίσης, συνοδεύεται από ειδική δίγλωσση περιοδική έκδοση. Το Ύπνος Project αναπτύσσεται στο κτίριο της Στέγης επί της Λεωφόρου Συγγρού, στο κτίριο της Ωνασείου Βιβλιοθήκης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Αμαλίας, και σε άλλους γνωστούς και άγνωστους χώρους της Αθήνας. Το πρόγραμμα προσεγγίζει το μείζον θέμα του Ύπνου μέσα από καλλιτεχνικές πρακτικές, κείμενα και δημόσιες συζητήσεις που ξεδιπλώνουν τις πιο σύγχρονες αιχμές και εκδοχές του. Δεν πρόκειται για μια θεματική έκθεση –με τη συμβατική έννοια του όρου– αλλά για ένα πρόγραμμα καλλιτεχνικών δράσεων που επικεντρώνονται σε εκείνο το λιγότερο εξερευνημένο τμήμα της ζωής και του φαντασιακού μας. Εκείνο το τμήμα για το οποίο πιστεύουμε πως οι δραστηριότητές μας αναστέλλονται και αποσυρόμαστε για να ανασυνταχτούμε σωματικά και ψυχικά, που πιστεύουμε πως παύει η κοινωνική δραστηριότητα και τα βάρη της. Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα γύρω από το τμήμα της ζωής μας που νομίζουμε πως του αξίζουν η σιωπή και η αργία.

Γιατί στον ύπνο αποκαλύπτεται ό,τι θεωρούμε κρυφό και απωθημένο μας εαυτό, αλλά στον ύπνο επίσης γίνεται ο άνθρωπος σώμα ευάλωτο. Στη δραστηριότητα του ύπνου φανερώνεται η μηχανική της ερωτικής ζωής, αλλά στις διαταραχές του ύπνου αποτυπώνονται τα όρια του κοινωνικού σώματος. Μια σειρά νέων τεχνολογιών μετατρέπουν το υπνοδωμάτιο σε ένα καινούριο είδος χώρου εργασίας. Η συνεχής περιστολή του ύπνου και η ατέρμονη διαστολή της ανθρώπινης εργασίας αποσυνθέτουν τη σημασία της αναζωογονητικής απόσυρσης και φέρνουν στο προσκήνιο μια σειρά από σύγχρονες μορφές βιοπολιτικής και κοινωνικού ελέγχου. Ταυτόχρονα, ο δημόσιος ύπνος, από συστατικό στοιχείο του υπαιθρισμού και της απελευθέρωσης του ανθρώπινου σώματος στο φυσικό περιβάλλον, γίνεται η πολλαπλασιαζόμενη πληγή του πολιτικού και κοινωνικού χώρου στην πόλη και στους προσφυγικούς καταυλισμούς.

Το Ύπνος Project συγκροτείται γύρω από αυτή ακριβώς τη ριζικά διαφορετική συνθήκη της ετερότητας και του ψυχικού τόνου του ύπνου. Ο έρωτας και ο δίδυμος αδελφός του ύπνου, ο θάνατος, κατέχουν δεσπόζουσα θέση στον κεντρικό ιστό της εκδήλωσης, γύρω από τον οποίον αρθρώνονται μια σειρά από δίπολα, με πλούσιο ιστορικό υπόβαθρο: ύπνος/θάνατος, έρωτας/φύλο, κανονικότητα/διαταραχή, εργασία/ανάπαυση, ταυτότητα/ετερότητα, πραγματικότητα/όνειρο, ορθολογικό/ανορθολογικό, πνευματικότητα/ιατρικοποίηση, παράδοση/νεωτερικότητα, αντικείμενο/επιτέλεση.

Υπό αυτήν την έννοια, το Ύπνος Project επιχειρεί να διερευνήσει τις διαπλοκές και την περίμετρο των πολλαπλών συσχετίσεων, ανατρέποντας μια σειρά από στερεότυπα γύρω από την ιστορική συγκρότηση της νεωτερικής κουλτούρας στην Ελλάδα και των σχέσεών της με το σύγχρονο. Φέρνει έτσι μαζί αριστουργήματα της ιστορίας της ελληνικής τέχνης, σύγχρονους καλλιτέχνες και αρχειακό υλικό που προέρχεται από εγγραφές και μεταγραφές της εγχώριας λαϊκής κουλτούρας, σε μια δοκιμασία αλληλεπίδρασης και μεταλλαγής.

 

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα 50 Ελλήνων καλλιτεχνών, μοιρασμένα στους δύο χώρους.

Ωνάσειος Βιβλιοθήκη: Αρχιτέκτονες της Φάλαινας, Διονύσης Καβαλλιεράτος, Νίκος Καναρέλης, Ζήσης Κοτιώνης, Ντόρα Οικονόμου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χριστόδουλος Παναγιώτου (περφόρμανς), Νάνα Σαχίνη, Κώστας Σαχπάζης, Ίρις Τουλιάτου, Μάτση Χατζηλαζάρου.

Στέγη: Λουκία Αλαβάνου, Νέλλη Ανδρικοπούλου, Απόστολος Γεωργίου, Νικόλαος Γύζης, Ορέστης Δαβίας, Νικόλαος Δραγούμης, Ανδρέας Εμπειρίκος, Μάρκος Ζαβιτζιάνος, Γιώργος Ιακωβίδης, Νίκος Καναρέλης, Απόστολος Καραστεργίου, Νίκος Κεσσανλής, Πάνος Κοκκινιάς, Άρης Κωνσταντινίδης, Ιωάννης Κωνσταντίνου, Πολυχρόνης Λεμπέσης, Παναγιώτης Λουκάς, Νικηφόρος Λύτρας, Κωνσταντίνος Μαλέας, Φίλιππος Μαργαρίτης, Γιάννης Μόραλης, Mπία Ντάβου, Κοσμάς Ξενάκης, Δημήτρης Ξόνογλου, Μαλβίνα Παναγιωτίδη, Χριστόδουλος Παναγιώτου, Μαρία Παπαδημητρίου, Άννα Παπαέτη, Νεκτάριος Παππάς, Κωνσταντίνος Παρθένης, Νίκος Γαβριήλ Πεντζίκης, Δημήτρης Πικιώνης, Θεόδωρος Ράλλης, Νάνα Σαχίνη, Γεράσιμος Στέρης, Εύα Στεφανή, Θανάσης Τότσικας, Γιάννης Τσαρούχης, Φυτά, Γιαννούλης Χαλεπάς, Δημήτρης Χαρισιάδης, Μάτση Χατζηλαζάρου.

Στις δράσεις του Ύπνος Project συμμετέχουν οι: Αδαμάντιος (Teranga Beat), Amateurboyz, Μάρθα Ανδρίτσου, Άγγελος Αντωνόπουλος, Πατρίσια Απέργη, Χριστιάνα Γαλανοπούλου, Κωνσταντίνος Γεμενετζής, Σοφία Γεωργοβασίλη, Σπύρος Γιανναράς, Μαρίνα Γιώτη, Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Diotima, Θάνος Eλευθεράκος, Yun-Peng Zhao, Coti K, Kafka, Kissing Strangers, Chris Kontos, Τρύφωνας Κουτσουρέλλης, Βίκυ Κυριακουλάκου, Μιχάλης Κωνσταντάτος, Laternative, Πέτρος Λιγοξυγκάκης, Βασίλης Λύκος, Ίρις Λυκουριώτη, Δήμητρα Μακρυνιώτη, Όλγα Mανέτα, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Mr. Z, Pierre Morlet, Blondie.g.d., BOCADA, Dany Nobus, Βασίλης Νούλας, Constant Dice, Ελισάβετ Ξανθοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Tάσος Παλαιορούτας, Αργύρης Πανταζάρας, Αποστολία Παπαδαμάκη, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Παπανικολάου, Ιωάννα Παππά, Constance Ronzatti, Αλέξια Σαραντοπούλου, Franck Pierre Charles Chevalier, Chevy, Χαρά Σειρά, Κώστας Σολδάτος, Κυριάκος Σπύρου, Roubini Stagouraki, Κώστας Τζημούλης, Χαρά Τσέκου, Yparxei Provlima Amalia, Ηλίας Φραγκούλης, Felizol, Παύλος Φυσάκης, Γρηγόρης Χατζάκης, Δέσποινα Χατζηπαυλίδου.

Με το Ύπνος Project, την κεντρική έκθεση, τις παράλληλες δραστηριότητες, τις performances, τα κείμενα και τις συζητήσεις, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση εξετάζει από μια οικεία, όσο και ανοίκεια πλευρά τα φυσικά, κοινωνικά και πολιτικά όρια του σώματος.

Σύλληψη: Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Ελισάβετ Πανταζή

Επιμέλεια: Πάσκουα Βοργιά, Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Ελισάβετ Πανταζή, Κωνσταντίνα Σουλιώτη, Γιώργος Τζιρτζιλάκης, Θεόφιλος Τραμπούλης

Συντονισμός: Πάσκουα Βοργιά, Ελισάβετ Πανταζή, Κωνσταντίνα Σουλιώτη

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έκθεσης: FLUX – office Εύα Μανιδάκη – Θανάσης Δεμίρης

 
Κεντρική έκθεση | Εγκαίνια: 18 Απριλίου 2016 | 20:00

Εικαστική έκθεση με 75 έργα τέχνης στον εκθεσιακό χώρο της Στέγης και στο κτίριο της Ωνασείου Βιβλιοθήκης (Λ. Αμαλίας 56). Η έκθεση συγκεντρώνει ιστορικά αριστουργήματα της ελληνικής τέχνης, νέα έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών και αρχειακό υλικό που προέρχεται από εγγραφές και μεταγραφές της εγχώριας λαϊκής κουλτούρας, σε μια δοκιμασία αλληλεπίδρασης και μεταλλαγής.

Δράσεις Ύπνος Project

Περφόρμανς από την ομάδα Nova Melancholia |

7-8, 14-15, 21-22 & 28-29 Μαΐου, 21:00 | Γαλαξία & Σφιγγός

Μία πρωτότυπη περφόρμανς, βασισμένη στο αφήγημα «Ο νεκρός» του Georges Bataille, από τη σύγχρονη ομάδα θεάτρου και περφόμανς Nova Melancholia.

Κατάλληλο άνω των 18 ετών

 

Το σύντομο αφήγημα του Georges Bataille «Ο νεκρός» γράφεται κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου και απηχεί τη φρίκη των γεγονότων. Ο Εντουάρ, ο αγαπημένος της Μαρίας, είναι νεκρός. Η Μαρία θα περάσει μια παραληρηματική νύχτα –σαν σε όνειρο- και θα πεθάνει την αυγή. Η παράσταση αρχίζει με την εικόνα μιας γυναίκας που κείτεται γυμνή στο κρύο πάτωμα. Από το σώμα της ξεκινάει μια γραμμή από περιττώματα. Στο βάθος του χώρου, ψηλά, ένας άντρας καπνίζει σιωπηλά στο μισοσκόταδο. Ένα ραδιόφωνο του κρατάει συντροφιά. Παρελαύνουν στρατιώτες, φαντάσματα, ερεθισμένοι νεαροί, ένας παραμορφωμένος νάνος. Η Μαρία χάσκει με ανοιχτές όλες τις οπές του σώματός της. Παραδίνεται στην υπερβολή και στην έκσταση. Γυμνή, κάθιδρη από τη φρίκη, κοιμάται κι ονειρεύεται. Το όνειρό της είναι γελοίο, πρόστυχο. Όλη νύχτα η Μαρία προσπαθεί να φτάσει στο θάνατο.

 

Σκηνοθεσία: Βασίλης Νούλας

Εικαστική επιμέλεια: Κώστας Τζημούλης

Βοηθός σκηνοθέτη: Ελισάβετ Ξανθοπούλου

Παίρνουν μέρος: Βίκυ Κυριακουλάκου, Αλέξια Σαραντοπούλου, Κώστας Τζημούλης, Δέσποινα Χατζηπαυλίδου

 

Η μετάφραση του κειμένου του Georges Bataille είναι της Αγγελικής Πέτρα (εκδόσεις ΑΓΡΑ).
Στην παράσταση ακούγεται το ποίημα του Μίλτου Σαχτούρη «Η Μαρία» μελοποιημένο από τον Β. Νούλα.

Διάρκεια: 1 ώρα

Εισιτήρια: Κανονικό 7€

Μειωμένο/Φίλοι/Μικρή παρέα (5-9 άτομα): 5€

ΑΜΕΑ / συνοδός ΑΜΕΑ / Άνεργοι / Μεγάλη παρέα (10 άτομα +): 3€

Επιμέλεια έκθεσης και περφόρμανς: Γιώργος Τζιρτζιλάκης, Θεόφιλος Τραμπούλης

Polysomnogarden | 19 Μαΐου – 2 Ιουνίου | Ευρυδάμαντος & Γαλαξία

Τα ιατρικά δεδομένα από την κλινική ύπνου θα αποτελέσουν πρώτη ύλη για τη δημιουργία εικαστικής εγκατάστασης της Μαρίνας Γιώτη, όπου τα στάδια του ύπνου θα μετουσιωθούν σε ένα μεταβαλλόμενο εικαστικό περιβάλλον με ήχους από τον Coti K, φώτα, προβολές και κινητικά γλυπτά.

H συγκεκριμένη εγκατάσταση, με τίτλο Polysomnogarden, εμπνευσμένη από την ιατρική και τη νευροεπιστήμη, θα αποτυπώσει τον ανθρώπινο ύπνο ως μια ρυθμική και αισθητηριακή εμπειρία. Προσομοιάζοντας τα στάδια του ύπνου και την υπνική συμπεριφορά των οργάνων, τα κύματα του εγκεφάλου, οι κινήσεις των ματιών και των μυών, η καρδιά, και η αναπνοή μετατρέπονται σε φως, ήχο, βίντεο, και κίνηση εντός ενός παράδοξου εσωτερικού κήπου.

 

Σχεδιασμός ήχου: Coti K

Προγραμματισμός αυτοματισμών εγκατάστασης: Θάνος Eλευθεράκος

Επιστημονική υποστήριξη: Χαρά Τσέκου

Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας

Διαμόρφωση χώρου: Όλγα Mανέτα

Είσοδος ελεύθερη

Η πόλη των κεκοιμημένων | 28 Μαΐου – 19 Ιουνίου 2016 | Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών

Η Στέγη, μέσα από μια σειρά συζητήσεων, αναζητά τη θέση του δικού μας σώματος στην καθημερινότητά μας.Ηχητικός περίπατος & ηχητική εγκατάσταση στο Α΄ Κοιμητήριο

Το Α΄ Κοιμητήριο της Αθήνας, τόπος προσωπικής μνήμης και διαχείρισης των νεκρών σωμάτων, περιλαμβάνει μερικά από τα σημαντικότερα γλυπτά της νεότερης ελληνικής τέχνης. Ταυτόχρονα, είναι μια πόλη μέσα στην πόλη που έχει τη δική της σιωπή και τη δική της φωνή. Το Α΄ Κοιμητήριο είναι ιστορικό μνημείο στο σύνολό του αλλά και το σπουδαιότερο υπαίθριο μουσείο της Πόλης της Αθήνας, μια σημαντική διαδρομή και μια διαδρομή από σήματα που αφηγούνται προσωπικές και πολιτικές περιπέτειες του νεότερου ελληνικού κράτους. Η κεντρική έκθεση του Ύπνος Project, συνεχίζοντας τη διερεύνηση του ύπνου ως ενός πλέγματος σχέσεων μεταξύ του σύγχρονου και του ιστορικού, του υπερβατικού και του πολιτικού, του μνημειακού και του αρχειακού, μας καλεί σε μια ηχητική και κιναισθητική γνωριμία της εσωτερικής αυτής πολιτείας.

Ο εικαστικός Νίκος Αρβανίτης επέλεξε για την ηχητική του εγκατάσταση το χώρο των ζωντανών, το κυλικείο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφουγκραστεί λέξεις, φράσεις, παύσεις και σιωπές των επιφανών «ενοίκων» του κοιμητηρίου.

Ο μουσικός Δημήτρης Καμαρωτός επέλεξε μια διαδρομή πλάι στους κοιμώμενους, όπου ο επισκέπτης μπορεί να περιπλανηθεί ανάμεσα σε πολύ σημαντικά έργα τέχνης αλληλεπιδρώντας με το φυσικό ηχοτοπίο.

Aπό τις 28 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου

 

Επιμέλεια: Γιώργος Τζιρτζιλάκης, Θεόφιλος Τραμπούλης

Σχεδιασμός διαδρομής: Flux

Συντονισμός: Ελισάβετ Πανταζή

 

Είσοδος ελεύθερη

 

 

The Theta Series – Ολονυχτία στη Στέγη | 29 Μαΐου, 22:00 | Κεντρική Σκηνή

Η χορογράφος και υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση Αποστολία Παπαδαμάκη,  σε συνεργασία με τον συνθέτη Τρύφωνα Κουτσουρέλη, δημιουργεί μια βιωματική performance ύπνου με πρωταγωνιστές την Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και 50 καλεσμένους – θεατές. Οι καλεσμένοι θα μυηθούν στα μυστικά της σκηνικής αντίληψης, πίνοντας το τσάι τους στο φουαγιέ. Κατόπιν θα οδηγηθούν στον παραστασιακό χώρο του Ύπνου ( Κεντρική Σκηνή) από ένα «μυστικό» μονοπάτι. Θα  διαλέξουν το στρώμα  τους, θα δράσουν, θα συμπράξουν, θα διαβάσουν τα όνειρά τους (ή τα όνειρα άλλων). Οι καλεσμένοι θα καλούνται να επιλέξουν σκηνικές δράσεις, δημιουργώντας το δικό του έργο ο καθένας, παρατηρώντας ταυτόχρονα το συνολικό αποτέλεσμα,  που όλοι μαζί δημιουργούν, με τις αποφάσεις τους. Θα δουν την Κεντρική Σκηνή να ζωντανεύει με μια σκηνοθετημένη σύνθεση μουσικής, φώτων και λειτουργίας των στοιχείων του θεάτρου  και θα περάσουν σε μια υπερβατική κατάσταση του νου. Τέλος θα κοιμηθούν πάνω στο θεατρικό «σανίδι» συνδέοντας την παραστασιακή συνειδητότητα με την κατάσταση του  Ύπνου. Το πρωινό ξύπνημα έρχεται από το φως της «Σκηνής» και ο πρωινός καφές συνοδεύει τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων.

Η βιωματική performance The Theta Series είναι μια ολονυχτία στη Στέγη που σηματοδοτεί τη σχέση του ανθρώπου με το σκοτάδι και το φως, με την παραστασιακή δράση και τον ύπνο, με τηνθεατρική πράξη και την φαντασία.

 

Διάρκεια μουσικής σύνθεσης 8 ώρες.

 

* Theta waves state: το πρώτο στάδιο εισόδου στην ονειρική κατάσταση στη διάρκεια του ύπνου.

 

Διάρκεια: μέχρι το πρωί (οι συμμετέχοντες θα πάρουν πρωινό)

Κανονικό: 15€

Μειωμένο/Φίλοι/Μικρή παρέα (5-9 άτομα): 12€

ΑΜΕΑ / συνοδός ΑΜΕΑ / Άνεργοι / Μεγάλη παρέα (10 άτομα +): 10€

 

 

Φωτογραφικές προβολές σε κτίρια της Αθήνας | 18 Απριλίου – 19 Ιουνίου

Καλλιτέχνες φωτογραφίζονται από τον Παύλο Φυσάκη την ώρα που κοιμούνται και οι φωτογραφίες τους θα προβάλλονται σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, σε κτίρια σε δημόσιους χώρους της Αθήνας.

 

 

HYPNOS issue

Το Ύπνος Project πλαισιώνεται από μια δίγλωσση ανεξάρτητη έκδοση ευρείας κυκλοφορίας με θέμα τον ύπνο. Ακαδημαϊκοί, ειδικοί και συγγραφείς προσεγγίζουν με πρωτότυπα κείμενα το θέμα του ύπνου, ο καθένας από τη δική του πλευρά, συνθέτοντας ένα πολυφωνικό και πρωτότυπο ανθολόγιο, στο οποίο η κοινωνιολογία συνυπάρχει με τις στρατιωτικές σπουδές, η αρχιτεκτονική με την κλασική φιλολογία, το διήγημα με την προσωπική μαρτυρία.

 

Στο Hypnos issue γράφουν οι: Δήμητρα Βογιατζάκη, Βασιλική Κόκκορη, Simon Critchley, Ηλίας Μαγκλίνης, Παναγιώτης Μένεγος, Joanna Bourke, Σοφία Νικολαΐδου, Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Παναγής Παναγιωτόπουλος, Άννα Παπαέτη, Δημοσθένης Παπαμάρκος, Δημήτρης Παπανικολάου, Ματίνα Πασχάλη, Άρης Σαραφιανός, Patti Smith, James Stavridis, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, Γιώργος Τζιρτζιλάκης, Θεόφιλος Τραμπούλης, Θοδωρής Χιώτης.
Ευχαριστίες:

Εθνική Πινακοθήκη της Ελλάδας – Μουσείο Αλέξανδρου Σούτζου

Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τράπεζας

Μουσείο Μπενάκη

Τμήμα Ιστορικών αρχείων

Τμήμα Φωτογραφικών αρχείων

Αρχείο Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής

Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Αρχείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δ. Παπαγεωργόπουλου, Εθνική Ασφαλιστική

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Υπουργείο Πολιτισμού

Μιχαλαριάς Αrt

Συλλογή Alpha Bank

Ωνάσειος Βιβλιοθήκη

Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων

ΑΣΚΙ, Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας

ΕΛΙΑ, Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

 

 

Πληροφορίες

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Συγγρού 107

Ωνάσειος Βιβλιοθήκη

Λ. Αμαλίας 56

Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 900 5 800

 

Από 18 Απριλίου έως 19 Ιουνίου 2016

 

Ξεναγήσεις από τους επιμελητές της έκθεσης Γιώργο Τζιρτζιλάκη και Θεόφιλο Τραμπούλη:

Κυριακή 29 Μαΐου, Κυριακή 5 Ιουνίου, Κυριακή 12 Ιουνίου & Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 14:00

Κρατήσεις θέσεων στο boxoffice@sgt.gr

 

Ωράριο έκθεσης στη Στέγη: Καθημερινά 12:00-21:00

Ωράριο έκθεσης στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη (Λ. Αμαλίας 56): Τετάρτη – Παρασκευή 12:00-20:00 & Σάββατο-Κυριακή 11:00-15:00

 

Εισιτήρια στην έκθεση

Κανονικό: 5€

Μειωμένο / Φίλοι / Μικρή παρέα (5-9 άτομα): 3€

ΑΜΕΑ / συνοδός ΑΜΕΑ / Άνεργοι / 2η επίσκεψη / Μεγάλη παρέα (10 άτομα +): 2€

Παιδιά έως 10 ετών: Δωρεάν

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γραμμή εισιτηρίων
Τ.: 210 900 5 800
ΔΕ-ΚΥΡ 09:00-21:00

Γραμμή Φίλων της Στέγης
Τ.: 213 017 8200
ΔΕ-ΚΥΡ 09:00-20:00

Οι Φίλοι της Στέγης πραγματοποιούν τις αγορές των εισιτηρίων τους μέσα από το ηλεκτρονικό προφίλ τους, κάνοντας login με τον προσωπικό τους κωδικό χρήστη και το password τους, για να ξεκλειδώσουν τις εκπτώσεις και τις προπωλήσεις τους.

Με την υποστήριξη:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η υπηρεσία print@home είναι διαθέσιμη για τις online αγορές εισιτηρίων. Τυπώστε το εισιτήριό σας από όπου κι αν βρίσκεστε και μπείτε με αυτό απευθείας στην αίθουσα.
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ
Συγγρού 107
Ωράριο λειτουργίας: ΔΕ-ΚΥΡ 09:00-21:00
Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard & Diners.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ
•    ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE σε όλο το δίκτυο καταστημάτων
•    IANOS στο κατάστημα οδού Σταδίου
http://www.sgt.gr/gre/SPG1527/

 

 

You may also like...