ΨΧ: φεστιβάλ νέας ελληνικής ψυχεδελικής μουσικής στο Ρομάντσο

thumbnailΤο BIOS παρουσιάζει το ΨΧ, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στη νέα ελληνική ψυχεδελική μουσική . Το ΨΧ επιχειρεί να χαρτογραφήσει το νέο κιθαριστικό ήχο με ψυχεδελικές αναφορές και καλεί μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εγχώρια μουσικά σχήματα στο Ρομάντσο στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και στα Δημήτρια στη Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Τα πιο αναδυόμενα και hot ονόματα της νέας underground D.I.Y. σκηνής για πρώτη φορά συγκεντρωμένα. Στο διήμερο της Αθήνας εμφανίζονται: The Noise Figures, Prins Obi & the Dream Warriors, My Drunken Haze, Chinese Basement, The Steams, BLML, Bazooka, Circassian, Alien Mustangs και Acid Barrets.
Το ΨΧ θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό να δημιουργήσει ένα ανοιχτό πεδίο επικοινωνίας κι διαλόγου μέσω της μουσικής αλλά και ένα δίκτυο καλλιτεχνικής παραγωγής. Δύο ημέρες σε κάθε πόλη αφιερωμένες στη νέα ελληνική ψυχεδελική μουσική. Το line-up της Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις γύρω από την κουλτούρα της ψυχεδέλειας.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου
THE NOISE FIGURES
PRINS OBI & THE DREAM WARRIORS
MY DRUNKEN HAZE
CHINESE BASEMENT
THE STEAMS
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου
BLML 
BAZOOKA
CIRCASSIAN
ALIEN MUSTANGS
ACID BARRETTS

Στη Θεσσαλονίκη το φεστιβάλ θα πραγματοποιθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στα Δημήτρια (πρώην maison crystal)

You may also like...