Χριστούγεννα στο Μέγαρο

13.12 Choir of King’s College, Cambridge
H περίφημη χορωδία αγοριών Choir of King’s College, Cambridge τραγουδάει ύμνους των ημερών, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, υπό τους ήχους του εκκλησιαστικού οργάνου. Με τη διεύθυνση του μαέστρου Stephen Cleobury.
21 & 22.12 Γιάννης Μαρκόπουλος: Τα κάλαντα
Τα παραδοσιακά κάλαντα αλλιώς, από τον Γιάννη Μαρκόπουλο και παραμύθια με ιδιαίτερους συμβολισμούς από την Ξένια Καλογεροπούλου. Μαζί τους η Χορωδία του Ωδείου Αθηνών «Μικροί Μουσικοί» και η ορχήστρα «Παλίντονος Αρμονία».
16, 17, 23, 25, 26, 28-30.12 Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο φεγγάρι – Θίασος Ηλία Καρελλά
Φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά ο σκιοπαίχτης Ηλίας Καρελλάς έρχεται στο Μέγαρο, παρέα με τον εξωγήινο-ορχήστρα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, τον Δόκτορα Cosmic Θάνο Κοσμίδη και το γυναικείο σύνολο Smyrna. Στην πρωτότυπη φετινή παραγωγή, ο Καραγκιόζης οδηγεί όλο το θίασο στο φεγγάρι για τις πιο κεφάτες γιορτές!
26, 29, 30.12 & 5, 7.1 Τα παραμύθια του Χ.Κ. Άντερσεν
Επτά αγαπημένα παραμύθια του Άντερσεν ενώνονται σε μια μεγάλη ιστορία
που συνδυάζει τη μαγεία του θεάτρου με την κλασική μουσική. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια. Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Παίζουν: Μαρία Ναυπλιώτου, Νίκος Κουρής, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργος Νανούρης. Την ορχήστρα διευθύνει ο Παναγιώτης Βλάχος.

You may also like...