«Χριστούγεννα στην πόλη μας 2014» στο Δήμο Ν. Ιωνίας

logos n. ioniaΣας προσκαλούμε στα εορταστικά δρώμενα που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στο κέντρο της πόλης μας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – «Χριστούγεννα στην πόλη μας 2014».
Συγκεκριμένα από τις 11:30 – 14:30:
– Η Δημοτική Βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες της και προσκαλεί παιδάκια και γονείς σε ένα δρώμενο που θα ενθουσιάσει. Στολίδια από ζύμη, στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, δημιουργική απασχόληση, πολλή μουσική και διασκέδαση θα απογειώσουν τη φαντασία σας και θα σας φτιάξουν το κέφι.
– Στην πλατεία Σημηριώτη και στον πεζόδρομο της Μικράς Ασίας, μπορείτε να χορέψετε, να τραγουδήσετε, να παρακολουθήσετε μαγικά κόλπα και τα θεατρικά διαδραστικά δρώμενα «Οι Τρεις Μάγοι δεν ήξεραν αριθμητική» και «Εκπαιδεύοντας τον Καλλικάντζαρό σας». Μην ξεχάσετε να πάρετε θέση στο καρεκλάκι του face painting και να φτιάξετε μόμπιλε στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη.
Επίσης, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την παρέλαση των αγαπημένων παιδικών ηρώων τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Στις 18:30 στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Αστέρας»(Ασκληπιού 4, πίσω από τον ΟΤΕ) θα πραγματοποιηθεί μαθητική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Νέας Ιωνίας.

You may also like...