«Χριστούγεννα στην πόλη μας 2014», στη Ν. Ιωνία

santa-clausΣας προσκαλούμε στα εορταστικά δρώμενα που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – «Χριστούγεννα στην πόλη μας 2014», τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 23.12.2014 ώρες 17:00 έως 20:00.
Οι Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στη Λεωφόρο Ηρακλείου & 28ης Οκτωβρίου, στην πλατεία Σημηριώτη, στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού, στη Λεωφόρο Ηρακλείου & Κώστα Βάρναλη, στην Μικράς Ασίας & Αγ. Φωτεινής, στην πλατεία Αναπήρων στην Καλογρέζα και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Ιωνίας.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Θεατρικά διαδραστικά δρώμενα, καραόκε, μαγικά κόλπα, μουσική, χορός, μασκώτ, ξωτικά, παρέλαση διάσημων cartoon ηρώων, μπαλόνια, face painting, παιχνίδια, ζαχαρόσπιτα, νεραϊδόσπιτα, δημιουργική απασχόληση, μαγικά δεντράκια «Ένας κόσμος ευχές», ο Άγιος Βασίλης πάνω στο έλκηθρό του, η κυρία Αϊ – Βασίλη εν δράσει, δώρα, μπαλόνια και άλλες πολλές εκπλήξεις.
Επίσης, η ομάδα Hip Hop του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, θα χορέψει σε εορταστικούς ρυθμούς και η παραδοσιακή χορωδία του Δήμου Νέας Ιωνίας θα τραγουδήσει τα κάλαντα. Τέλος, θα υπάρχουν κεράσματα για όλους και δώρα -προσφορά- του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας, σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

You may also like...