Χριστούγεννα με μουσική Η Κ.Ο.Θ. παίζει για τη Χ.Α.Ν.Θ.

xristougenaΧριστούγεννα με μουσική
Η Κ.Ο.Θ. παίζει για τη Χ.Α.Ν.Θ.

Με γνωστά και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και έργα μεγάλων συνθετών θα γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και η Χ.Α.Ν.Θ., με τη σύμπραξη καταξιωμένων καλλιτεχνών και μαέστρο τον Χάρη Ηλιάδη.

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. θα βάλει τα «γιορτινά» του και θα δημιουργηθεί μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, χάρη στη φαντασία και το μεράκι των εθελοντών της Σχολής Στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ. που έχουν αναλάβει τον στολισμό του. Σ’ αυτό το γιορτινό κλίμα θα παρουσιαστούν από την Κ.Ο.Θ. η Λειτουργία αρ. 10 σε Ντο μείζονα Λειτουργία εν καιρώ πολέμου (Λειτουργία των Τυμπάνων) του Φραντς Γιόζεφ Χάυντν και τα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Κάλαντα Noel Nouvelet, Coventry Carol, Άγια Νύχτα, Τρίγωνα Κάλαντα, Χαίρε η Γη, Ο Μικρός Τυμπανιστής, Κάλαντα Προποντίδας, Χιόνια στο Καμπαναριό σε ενορχήστρωση του Νέστωρ Τέιλορ.

Με την Κ.Ο.Θ. συμπράττουν, η Σοφία Κυανίδου (σοπράνο), η Ελένη Βουδουράκη (μέτζο σοπράνο), ο Φίλιππος Μοδινός (τενόρος), ο Κωνσταντίνος Κατσάρας (μπάσος) και η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης σε διδασκαλία Μαίρης Κωνσταντινίδου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30.

Τιμές εισιτηρίων: 20€, 12€, 8€ (παιδικά)

Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήριο ΚΟΘ (Πλ. Αριστοτέλους), τηλ.: 2310 236990
Χ.Α.Ν.Θ. (πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.), τηλ.: 2310 241007

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς και το έργο της Χ.Α.Ν.Θ.

You may also like...