Χριστουγεννιάτικο Bazaar Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό, γεμάτο εκπλήξεις Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός», (Κτίριο «Δ4»), στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, στο Γκάζι.
Στο Bazaar θα βρείτε Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές, όμορφα στολίδια και άλλα πλούσια δώρα. Επίσης θα στολιστεί ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με το «Αστέρι της Ευχής», που στολίζεται για 13 συνεχή χρονιά σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα.
Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού Μake-A-Wish International’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε 990 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Ώρες λειτουργίας:  10:00-19:00
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας.
Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα
Τηλ. 210-9637660-1, marketing@makeawish.gr

You may also like...