Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων 2»

xristougenniatikesmelwdies-212x300 (1)To Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων 2» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στη σκηνή του Κ.Θ.Β.Ε «Σωκράτης Καραντινός», στη Μονή Λαζαριστών.
xristougenniatikesmelwdiesΣτo Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών θα συμμετάσχουν η Χορωδία Αρσάκειου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με μαέστρο τον Ηρακλή Παναγόπουλο, η Νεανική Χορωδία «Νίκος Αστρινίδης» με μαέστρο την Βασιλική Κατσούκα, η Χορωδία Νέων Ι.Μ. Σερρών «Αγγέλων Φωνές» με μαέστρο την Μαρία Κουβακλή, η Νεανική Χορωδία fons Musicalis με μαέστρο τον Μιχάλη Καρυοφυλλίδη, η Χορωδία Γυμνασίου Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης με μαέστρο τη Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου και τέλος, η Χορωδία 1ου Γυμνασίου Μουδανιών με μαέστρο τον ΝίκοΤσαμαϊδη.
Το Φεστιβάλ το διοργανώνουν το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και πολιτισμού της Π.Κ.Μ.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου
Σκηνοθεσία: Νέλλυ Δελλή

You may also like...