Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Νομισματικό Μουσείο

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuΧριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Νομισματικό Μουσείο Για μια ακόμη χρονιά, το Επιγραφικό & Νομισματικό Μουσείο και το προσωπικό του, εορτάζουν τα Χριστούγεννα και αποχαιρετούν το 2016 με μουσική, δώρα και κεράσματα στο Ιλίου Μέλαθρον. Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ των ωρών 18.30 – 20.30, στην αίθουσα των  Εσπερίδων του Ιλίου Μελάθρου, υποδεχόμαστε τα μέλη και τους συγγενείς του Ιδρύματος Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα για να απολαύσουμε τη συναυλία Σύγχρονης Τονικής Μουσικής, από τα μουσικά σύνολα «ΙΕΡΑΞ» με τίτλο: «Εν ανθρώποις ευδοκία» Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες και άλλες γνώριμες μελωδίες:

 

1.      Wood waltz, Johann Strauss Jr.

2.      Artists Life, Johann Strauss Jr.

3.      Ave Maria, Giulio Romolo Caccini

4.      Medieval Dance, Σωτήρης Νικόλας Κάσσος

5.      Embers, Σωτήρης Νικόλας Κάσσος

6.      Blue Danube, Johann Strauss

7.      Salve Maria, Σωτήρης Νικόλας Κάσσος

8.      Air, Johann Sebastian Bach

9.      White Christmas, Irving Berlin

10. Divertimento in D Major – 1ο Μέρος, Wolfgang Amadeus Mozart

11.  Sarabande, Georg Friedrich Händel

12.  Υ, Σωτήρης Νικόλας Κάσσος

13.  Divertimento in D Major – 2ο Μέρος, Wolfgang Amadeus Mozart

Συμμετέχουν: Σωτήρης Νικόλας Κάσσος – συνθέτης, Άννα Μορφίδου-  υψίφωνος, Σοφία Ροσμαράκη- πιάνο, ΄Ιωνας  Κουρμπανάς – 1ο Βιολί, Κώστας Κακάβας – 2ο Βιολί, Κατερίνα Γκούμα – Βιόλα, Σεμέλη Κωστούρου – Τσέλο.

Παρουσιάζει η δημοσιογράφος Χαρά Ξάνθη.

Στο τέλος της εκδήλωσης, θα μοιραστούν δώρα και κεράσματα στους συμμετέχοντες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συντελεστές της Εκδήλωσης: Δρ. Γεώργιος Κακαβάς, Διευθυντής του Επιγραφικού και Νομισματικού Μουσείου, Ελένη Νάκη, μουσειολόγος Επιγραφικού και Νομισματικού Μουσείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία των μουσικών συνόλων ΙΕΡΑΞ, των Φίλων του Νομισματικού Μουσείου, του Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ, της πλατφόρμας A Jewel Made In Greece, του εικαστικού Χάρη Οικονομόπουλου, της δημοσιογράφου Χαράς Ξάνθη, του γραφίστα Κώστα Κάτσουλα, της σχεδιαστών ενδυμάτων Μίλτου Μπαμπανίκου και Constance Puyt, των σχεδιαστριών κοσμημάτων Mary Samoli και Fotini Kostouli, του οίκου γραβατών Παγώνη, της εταιρίας πιάνων Σπύρος Νάκας, των εκδόσεων Πατάκη, Μεταίχμιο και Παπαδόπουλος, των εταιριών ErgoArt, AELIA και SkyMotion, Μουσείων Εστίαση και House of Wine, καθώς και των ζαχαροπλαστείων Karavan, Desire και Δεληολάνης.

You may also like...