ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ από το Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Θεατρικό παιχνίδι, συναυλίες, ταχυδακτυλουργούς, διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού, κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών και πολλές εκπλήξεις περιλαμβάνει το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη για τα παιδιά.
Με τίτλο «Χριστούγεννα στην Πόλη μου» η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου διοργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων στις 20 και 21 Δεκεμβρίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245) με ελεύθερη είσοδο.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών. Και φέτος στοχεύουμε να πολλαπλασιάσουμε τα χαμόγελα των μικρών μας φίλων με εκδηλώσεις και εορταστικά χάπενινγκ.  Χωρίς φθηνούς εντυπωσιασμούς οργανώσαμε  ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που χαρακτηρίζεται από μια  ευρύτατη απήχηση στο κοινό. Αξιοποιώντας τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου μας  μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το πνεύμα των ημερών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση».
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/12
ΩΡΑ 17.30
Κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών και δώρων με τη βοήθεια των Εργαστηρίων Κεραμικής- Παιδικής Ζωγραφικής και Χαρακτικής
Δημιουργική Απασχόληση με Θεατρικό Παιχνίδι, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου μας.
ΩΡΑ 19.00
Συναυλία από μικρούς μαθητές του Δημοτικού Ωδείου- Συμμετέχει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και η Χορωδία του Δήμου μας
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/12
ΩΡΑ 17.00
ο Άγιος Βασίλης υποδέχεται τους μικρούς φίλους του και το Xριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ξεκινά με πολλές εκπλήξεις με  φουσκωτά παιχνίδια, baby corner για τα μικρότερα παιδιά για ελεύθερο παιχνίδι, ταχυδακτυλουργός, ζογκλέρ, ομαδικά παιχνίδια με πολλά δωράκια, μουσική,διαγωνισμούς ,θεατρικό παιχνίδι, ποπ κορν, μαλλί της γριάς,  νεραϊδοκομωτήριο για μεταμορφώσεις στη στιγμή, πρωτότυπα tattoo, face painting, διαγωνισμός τραγουδιού & χορού.

You may also like...