Φωτογραφική Έκθεση «ΤΑ ΚΛΙΚ ΤΑ ΠΡΩΤΑ»

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllΤην Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:00 η Lavart σε συνεργασία με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών εγκαινιάζει την πρώτη της Φωτογραφική Έκθεση με τίτλο «ΤΑ ΚΛΙΚ ΤΑ ΠΡΩΤΑ» (φωτογραφία δρόμου, πορτραίτο & τοπίο) στο Cafe Bar Restaurant T ART εντός του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών.Η  έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως 31/3. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στην έκθεση περιλαμβάνονται έργα των μελών της Lavart: Σοφία Γκορτζή, Σωτήρης Μητσιόπουλος, Κωνσταντίνα Παπακρασά, Βασίλης Σεβετλίδης, Διάνα Σεϊτανίδου, Γιώτα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Φαργκάνης
Η ηλεκτρονική εφημερίδα Lavart έκανε την εμφάνισή της τον Μάιο του 2015.
Με αρχικό πυρήνα τη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα και αριθμεί αυτήν τη στιγμή 30 μέλη προερχόμενα από διάφορους κλάδους των τεχνών και των επιστημών.
Ενδιαφέροντα και θεματολογία της Lavart αποτελούν τα γράμματα, οι τέχνες, ο πολιτισμός. Μια τέχνη, λοιπόν, η φωτογραφία, είναι αυτή που φέρνει την πρώτη έκθεση και άμεση επαφή με το κοινό. Έργα των παραπάνω δημιουργών, οι οποίοι αποτελούν αυτή τη στιγμή το δυναμικό των φωτογράφων της ιστοσελίδας, εκτίθενται με τίτλο «ΤΑ ΚΛΙΚ ΤΑ ΠΡΩΤΑ» εντός του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ..

Σας περιμένουμε την Κυριακή στις 8 μ.μ. σε αυτήν την πρώτη γνωριμία!
Θα χαρούμε οι φίλοι της φωτογραφίας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, καθώς και να ανοίξουν τον φωτογραφικό κύκλο της Lavart!

Χορηγοί – Υποστηρικτές:
Μύλος Club, Μαύρη Τρύπα, Φιέρα Καφεποτείον, Μεζεδοπωλείο Αψέντι, Καφωδείο Ελληνικό, Καφεθέατρο Ελληνικό, Καφενείο Τέσσερις Εποχές, το Ίγγλις, Γαζία, Σάρωθρον Cafe-Bar, Technofilm, Bord De L’ Eau, Ηλιοτρόπιο Cafe, On paper, Μικρό Μπλε Cafe

Lavart.gr

facebook.com/lavartgr
twitter.com/lavartgr
contact@lavart.gr

You may also like...